Sveikos🙂 Ar buvo vaikučiams 6 mėnesių augimo šuolis? Kelinta diena irzli, šiandien nemiega, tik prie krūties ir nepaleidžia manęs.. Plius dar dantenomis kanda, ir dantukai, spėju lenda. 🤯

DaivAda parašė:
Sveikos🙂 Ar buvo vaikučiams 6 mėnesių augimo šuolis? Kelinta diena irzli, šiandien nemiega, tik prie krūties ir nepaleidžia manęs.. Plius dar dantenomis kanda, ir d…
Sveika. Gal dar ankstoka? 🤷 Pas mus irgi kažkas su vaiku naujienos. Visada jai būdavo gerai, kai šalia mama per miegelį, bet dabar...pradėjo miegoti kokias 3 dienas tik ant rankų. Vakar labai mažai valgė. Jau buvau pasiryžus su palute sysius skaičiuot, nes pastebėjom, kad tuštokos sauskelnė. O šiandien lyg ir geriau. O šiandien teko kelis kartus primigdyti, kad pavalgytų, nes jaučiu nevalgytų iš viso. Vos patraukia ir viskas baigiasi ašarom (valgo trauktą mp). Šiaip kyla dažnai irzuliukas, greitai susierzina, pravirksta. Vakar jau maniau, kad nebeišeisime į lauką, nes raminau kokį pusvalandį. Šią naktį labai prastai miegojo: blaškėsi, muistėsi. Kas valandą raminau. 🙈😬 Irgi galvoju, kad dantys, nes kito paaiškinimo neatrandu.
O jūsų mažylei gal krūties labiau dėl artumo reikia? Jei dygsta dantukai, gal tiesiog nusiramina taip. ☺️🤷
Sieloja parašė:
Sveika. Gal dar ankstoka? 🤷 Pas mus irgi kažkas su vaiku naujienos. Visada jai būdavo gerai, kai šalia mama per miegelį, bet dabar...pradėjo miegoti kokias 3 dienas…
Gal ir dantukai jau, nes taaaip sukanda būna, kad 😬 Na užmigo jau, irgi pervargo kaip aš turbūt 😐 Oi mes mamos, kiek reikalų visokių ir rūpesčių 😌
DaivAda parašė:
Gal ir dantukai jau, nes taaaip sukanda būna, kad 😬 Na užmigo jau, irgi pervargo kaip aš turbūt 😐 Oi mes mamos, kiek reikalų visokių ir rūpesčių 😌
Tikrai taip. Vis kažkas išlenda. Bet mes mamos - viską galim net tada, kai atrodo, kad nebegalim. 😀🙆 Ateina kita diena, vėl lyg ir jėgų naujų atsiranda, bet...vakare dejavu - ta pati pavargusi mama. 😀 Taip ir bėga tos dienos. Per greitai. 😬
IngaC parašė:
Musu pana jau pagavo kaip gali atsisesti ir sedi. Dar banguoja, bet jau kelinta kart randu po miego sedincia. Taip pat ir sliausti pradejo, bet tai daro atbulomis. …
Oho 🙈 Jau visa mergina tada 😃
Sieloja parašė:
Tikrai taip. Vis kažkas išlenda. Bet mes mamos - viską galim net tada, kai atrodo, kad nebegalim. 😀🙆 Ateina kita diena, vėl lyg ir jėgų naujų atsiranda, bet...vakar…
Kai aplanko tos silpnumo akimirkos, užtenka minutei išeit į kitą kambarį ir paskui vėl viskas gerai bent jau man taip.
O kad per greitai tai tikrai... Vakar net pagalvojau, kad jau nenori būti paimta į tą "leliuko" pozą
Jasy parašė:
Kai aplanko tos silpnumo akimirkos, užtenka minutei išeit į kitą kambarį ir paskui vėl viskas geraibent jau man taip.
Musiskis i leliuko poza jau nenori turbut nuo kokiu dvieju menesiu😀😀😀labai smalsus tai viska jam reikia apziuret po simta kartu i diena😀😀
IngaC parašė:
Musu pana jau pagavo kaip gali atsisesti ir sedi. Dar banguoja, bet jau kelinta kart randu po miego sedincia. Taip pat ir sliausti pradejo, bet tai daro atbulomis. …
As dar nematau zenklu kad labai noretu sestis, verciasi i prieki paimtas ant ranku. Na ir padetas galvytes nenori nuleist, bet tik tiek.🙂O jusu greitai mokosi☺️
Martyna M. parašė:
Musiskis i leliuko poza jau nenori turbut nuo kokiu dvieju menesiu😀😀😀labai smalsus tai viska jam reikia apziuret po simta kartu i diena😀😀
Na aš kadangi dar migdydavau, tai gulėdavo dar taip pas mane