Labai ačiū už sveikinimus ❤️❤️❤️❤️ Neišpasakytai myliu ir džiaugiuosi mažiuku, kad net įkvėpta buvau parašyti visą istoriją 😂😂
IKND parašė:
Sveikinimai!! Kaip smagu!!! 🥳🥳🥳
Priminkit kelinta savaite Jums buvo? Kazkaip visos cia skuba 😂 as jau irgi noriu!
Mano irgi labai paskubėjo, mums su Zigzag terminas rugsėjo 3d., o pagal echo rugsėjo 7d. 😁 bet vaaa, sugalvojo dar rugpjūtį pasadryti gimtadienį 😁😁
setaeli parašė:
Sveikinu! 😍⚘
Koks gydytojas pakliuvo ir kaip pats personalas? Nes aš iš Utenos tai domiuosi kas…
Ačiū 🥰 personalas labai rūpestingas papuolė, va kad ir po gimdymo, tai vis ateina kas 1,5val ir pasiteirauja kaip jaučiuosi, labai nuoširdžiai ponia Laimutė (nežinau pagal specialybę kas ji tokia) išaiškino naujagimio priežiūrą, padėjo žindyti, galvytę išplovė (nes visa vien sudžiuvusiu krauju padengta buvo). Gimdžiau prie Palevičienės (superinė, na bent man labai patinka jos rūpestis) ir prie Šepetienės (reiklesnė ji, šiek tiek griežtesnė, bet irgi palaikė, kai jau buvo oj kaip sunku).
Covid testą darė, bet vyrui ne. Ir pasisekė - gavau mokamą palatą, ir tualetinio pop. ir pop. rankšluostukų yra, tai ir wc ir dušas čia pat, kitom nėra palatose kiek klausiau . Įrankius geriau turėti savo 🙂