Akvarelė parašė:
Sveikos. Tos kurios duodat vaikui nuo pilvo skausmo espumizan kiek kartų per dieną duodate? 🤔O tai ant lapelio nėra parašyta kiek duot kartų ir vaistinėje ne minėjo…
Aš duodu prieš kiekvieną maitinimą arba po
Akvarelė parašė:
Sveikos. Tos kurios duodat vaikui nuo pilvo skausmo espumizan kiek kartų per dieną duodate? 🤔O tai ant lapelio nėra parašyta kiek duot kartų ir vaistinėje ne minėjo…
Aš duodu prieš kiekvieną maitinimą arba po
Baby21 parašė:
Aš duoduprieš kiekvieną maitinimą arba po
Ačiū 😊
Baby21 parašė:
Mamos kurios maitina buteliuku ir turi problemyčių su pilvuko pūtimu. Galvoju gal būtų dar šioks toks išsigelbėjimas, nusipirkti stiklinį buteliuką su (filtreliu, v…
Naudojom Dr.Browns buteliukus, nepritraukdavo oro dėl tos jų sistemos, kai reikės ir su mažiausia tokius pirksiu.
Negaliu maitint pati, iš krūtinės ne pienas, o kraujas bėga, dar nervuojuos po operacijos sunku, skauda, sakė akušerės vis tiek stimuliuot, kad nedingtų pienas, bet negaliu net prisiliest, dabar valgo hipp organic mišinuką tinka ir viskas gerai kol kas. Suprantu, kad laktacija vyksta smegenyse, bet nebežinau kaip elgtis. O aplinkiniai su klausimais ar turi pieno gali nužudyt.. 😞
InKa1 parašė:
Negaliu maitint pati, iš krūtinės ne pienas, o kraujas bėga, dar nervuojuos po operacijos sunku, skauda, sakė akušerės vis tiek stimuliuot, kad nedingtų pienas, bet…
Nusiraminkit jūs čia ne viena🤗 man is vienos krūties ir kraujas bego, su pientraukiu matomai gerai istraukti nejo ir reziumė turiu mastita... Skausmas, vaistai, aukšta temperatūra... Savijauta daugiau nei šūdina..
AistėB. parašė:
Nusiraminkit jūs čia ne viena🤗 man is vienos krūties ir kraujas bego, su pientraukiu matomai gerai istraukti nejo ir reziumė turiu mastita... Skausmas, vaistai, auk…
Norejau kaiptik klausti ar nepagerejo jums per sias dienas? Kaip gydotes?
InKa1 parašė:
Negaliu maitint pati, iš krūtinės ne pienas, o kraujas bėga, dar nervuojuos po operacijos sunku, skauda, sakė akušerės vis tiek stimuliuot, kad nedingtų pienas, bet…
Hipp organic ir maniškė valgo tinka ir patinka
myeva parašė:
Norejau kaiptik klausti ar nepagerejo jums per sias dienas? Kaip gydotes?
Vakar pagaliau ta krūtis atlaisvejo..tai sioks toks pagerejimas jau matos temperatūra vis taip pat sokineja nuo 37 iki 39, o gydimas tai: ospamox paracetamolis ir kuo dažnesnis žindymas is tos krūties... Ištikrųjų siaubingai psichologiškai kerta tokios ligos..