Baby21 parašė:
Mamos kurios turit ne vieną vaikiuką, rekomenduokit kokius gerus vitaminus 3-netei mergaitei?ieškom kažko imuninei sistemai pastiprinti
![]()
Geriam žuvų taukų guminukus Mollers, citrosept, gerąsias bakterijas (dėl ligos).
Baby21 parašė:
Mamos kurios turit ne vieną vaikiuką, rekomenduokit kokius gerus vitaminus 3-netei mergaitei?ieškom kažko imuninei sistemai pastiprinti
![]()
Geriam žuvų taukų guminukus Mollers, citrosept, gerąsias bakterijas (dėl ligos).
Brunete parašė:
Mes po gydytojos. Priaugo 2.1 kg ir 5 cm
Mes pas gydytoja tik spalio 14d🤧😨 bet pasveriau pati, mes priaugom 1kg 600g😁👌 irgi manau neblogai.😊☺️🤭
Sveikos merginos mes taip pat jau pasirodem
ypac tom kam, veluoja mums buvo isskaiciuota 24d. Gimem siandien. Nuo pat pradziu
vakar 13h akusere prasuko kakleli pabego kraujas ir visa diena buvo maudimas kaip menesiniu, nki stebuklingo ar lb skausmingo. 22h nuejau ramiausiai miegelio ir pabudau 2h nuo saremiu, bet irgi nelabai skausmingu, galvojau vel paruosiamieji(pries tai nakti buvo tokia, situacija 3h saremiai issitustinau ir nurimo)tai per daug nesitikejau, taciau po beveik h issitustinau ir tik suintensyvejo
3h prasidejo kas 6min saremiai, vyras sako skambinam akuserej sakau nene gal cia tik paruosiamieji
sako patikrins bus ramiau sakau ok(mes ne lt gyvenam). Atvaziavo 3.45 apziurejo nu sako ruoskis namie gimdyt
sakau nene as i ligonine noriu
sako 8cm per velu nebent nori masinoj gimdyt
nu sakau ne, truputi issigandau nors ir antra mergyte
tai prabubau duse 30min vyras masazavo nugara nubego vandenys 4.30 ir 3 stumimais dukryte buvo pas mus 4.38min. Sveika grazi Glorija 53cm 3960g.🥰❤️ Tai kad man suveike prasukimas ar masaziukas:))) sekmes kas dar laukiat!!! ❤️🥰
Baby21 parašė:
![]()
Parašiau a.ž.
Jilita parašė:
Brunete parašė:
Aš laukiu kol vyras grys iš Švedijos ir tai tik gausis po trijų savaičių. Nes jau poilsio juodai reikia
Mano namuose, tik nežinau ar lengviau 😉 sūnus 19 pagalbininkas tikras 😊
O 16-metis sako, mama gal nori pas mane į kambarį? Galėsi išsimiegoti, o aš su broliu 😂🤣
Jilita parašė:
Draugės dukra pagėrė balanceoil ir sirgti staiga nustojo. Skeptikai sako išaugo 😊
Arktis parašė:
Sveikos merginosmes taip pat jau pasirodem
ypac tom kam, veluoja mums buvo isskaiciuota 24d. Gimem siandien. Nuo pat pradziu
vakar 13h akusere prasuko kakle…
Sveikinimai!!!!!
Donetta parašė:
Aciu uz pasidalinima savo patirtimi. Pats tyrimas turi buti atliktas tylioje aplinkoje o mums nepasiseke, ligonineje palatoj buvom 4turiese, prie virtuves. Aparatu …
Ačiū 🌸 Tikėkimės ir Jūsų sūneliui pakartotinas testas bus teigiamas!!
Egle N. parašė:
Mamytes, Kaip Del kudikio galvytes formos? Kas kiek laiko pakeiciat puses? Ar uztektu Jei viena diena miegotu ant kaires, o kita ant desines puses?
Aš migdau kas kartą ant skirtingo šono po kiekvieno maitinimo. Bet šiaip mėgsta miegoti ant nugaros 🤷♀️😁