cerebellum parašė:
Nesutikčiau 🙄naudoju grynint orą, po konsultacijos Kvapų namų, o aš jais tikiu, nes tai jų duona![]()
O kokius jus tuos aliejus naudojat? turim oro drekintuvą, ir kur pilat tiesiog i ten kur pilasi oro drekintuve vanduo?☺️
cerebellum parašė:
Nesutikčiau 🙄naudoju grynint orą, po konsultacijos Kvapų namų, o aš jais tikiu, nes tai jų duona![]()
O kokius jus tuos aliejus naudojat? turim oro drekintuvą, ir kur pilat tiesiog i ten kur pilasi oro drekintuve vanduo?☺️
Sofija 2 parašė:
Sab simplex mums irgi nepadeda, tai galvoju įsigyti infacol
mums padeda redulex.
Jilita parašė:
Mamytės, ką lašinate į nosytę, kai yra sausų snargliukų?🤔
Natrio chloridu suvilgyta susukta vatele
amatrixa parašė:
mums padeda redulex.
Vakar ir as isbandziau. Tikrai padejo. Tikiuosi pades ir toliau. Man atradimas. Bet jei kasfduen kartosis diegliukai tai pirksiu ir colic calm ir bandysiu kaitaliot, nes skaiciau, kad organizmas pripranta ir tuomet nebeveikia
Dom9991 parašė:
O kokius jus tuos aliejus naudojat?turim oro drekintuvą, ir kur pilat tiesiog i ten kur pilasi oro drekintuve vanduo?☺️
Aš naudoju difuzorių, ne drėkintuvą, tai nežinau ar galima į drėkintuvą 😁🙄 įlašinu keletą lašų eterinio aliejaus
cerebellum parašė:
O aš radau tokią info, bet aš konsultavausi su aromamos ekspertėm ir internete ta pati info. "Prie mažųjų sirgaliukų galima garinti tik kelis, pačius švelniausius, eterinius aliejus. Tinkami būtų šie: levandų, ramunėlių, pušų, rozalinų (viržinių mirtenių) eteriniai aliejai, taip pat eterinių aliejų mišiniai „Švelnus pūkelis“ ir „Saldžių sapnų“." Arbatmedžio lašiuku tik grindis plauti.
cerebellum parašė:
Aš naudoju difuzorių, ne drėkintuvą, tai nežinau ar galima į drėkintuvą 😁🙄 įlašinu keletą lašų eterinio aliejaus
Tai kad čia tas pats
Dom9991 parašė:
O kokius jus tuos aliejus naudojat?turim oro drekintuvą, ir kur pilat tiesiog i ten kur pilasi oro drekintuve vanduo?☺️
Iš aromamos perku🙂 pilasi į vandenį. Daug informacijos kiek pilti ir kokį internete,jų tinklapyje 🙂
Usurpadora parašė:
Vakar ir as isbandziau. Tikrai padejo. Tikiuosi pades ir toliau. Man atradimas. Bet jei kasfduen kartosis diegliukai tai pirksiu ir colic calm ir bandysiu kaitaliot…
O kaip dažnai redulex naudojat? Aš turiu žvakutes. Bet vis bijau naudot jas 😏