Sveiki,
Kurios merginos turit 2 vaikucius.. Mano vyresnioji 2metuku ir db kita mergyte 3sav.. Kaip jus susitvarkot vienos?
Graviti parašė:
Kažkaip parduotuvėj neteko matyti🤔
Siunčiuos internetu 😊
Graviti parašė:
Mamos man įdomu, kelinta valandą guldot savo leliukus jau nakties miegeliui?
Šiaip nuo 21 iki 22 tame laike jau migdomės. Kartais lengviau kartais sunkiau 😊
myeva parašė:
Kokiom valandom jums pavyksta i lauka iseit ir kiek ilgam? Ar miega normaliai vezimuke?
Įvairiai einam, dažniausiai pietų miega vežime. Kartais miega tik tol kol vežioju 😊 dar tik bandom į režimą tam tikrą įeiti 😉
Bet kol stiprūs diegliai kamuoja sunkoka 😉
Arktis parašė:
Sveiki,
Labas, mano sūnui 4 metai ir tai man stogas kartais važiuoja neįsivaizduoju kaip jus su dvimete apsisika.
Graviti parašė:
Aha aš ir va 19h pavalge ir bandau užmigdyt lovytėj, tai turbūt kol užmigs bus ir visos 21😁 tai labai normalu pradėt migdyt 19-20h
Na mes pamaitinam, tada atsirugsta ir jau ciucinam, bet 20 dazniausiai jau guli lovytej. Nes ateity vaikas vis tiek veliau eis. Jei pirmagime guldem 19, dbr jau guldom po 20, dar ugtels, eis matyt 21. Tai geriau nei 23-24.
Arktis parašė:
Sveiki,
Maniskei kiek daugiau nei 1.5m. Tai ryte keliasi ji, tada nuprausiu ja, isvalau dantukus, aprengiu, einam i apacia, verdu jai kose, pavalgo. Tada begu pas mazge, apiprausiu ja, siek tiek pabuna namie, poto nesu i lauka, migdau. Griztu, leidziu laika su vyresnele. 11 val parsinesu sese, pamaitinu. Tada dedu i BB, verdu pietus vyresnelei. Pavalgo, tada isnesu sese i lauka, nemigdau, palieku budria vezime. Tada nesu vyresnele i virsu, paguldau i lovyte. Leidziuos pas maze, pamigdau. Pietu metu kaip Dievas duoda, jei vyresnele miega ramiai ir mazoji nesiauteja vezime, tai galiu pagulet. Jei ne, tada lakstauvi virsu ir i lauka. 14 val atsikelia vyresnele, leidziam laika su ja. 15 val parsinesu ir maitinu mazge. Poto kai pavalgo mazge, garinu vyresnelei vakariene. 16 val ji pavalgo, tada nesu sese i lauka, migdau. Jei ok, leidziu laika su vyresnele, jei ne, begioju is lauko i vidu. 18 val parsinesu mazge. 18.30 val nesu maudyt, 19 val maitinu. Vyras buna grizes iki 18.30 val, tada buna su vyresnele, 19 val duoda jai pavakarius. Kai pamaitinu mazge, leidziuos pas ja, 19.30 einam maudytis ir po 20 val guldau ja. Vyras nuo 19.15-20 val migdo mazge. Susitinkam apacioj 20.25 val ir pabunam kartu
dendidy parašė:
Ar jus dar kraujuojate po gimdymo? Kiek laiko kraujuoti yra normalu? Jau 4 savaite eina nepasakyčiau kad kraujuoju bet dar pateplioja. Ir dar susimasciau kada reiki…
Man jau tuoj 6 sav bus vis dar teplioja.. iki 2 mėn gali būti.