Wiku parašė:
Maniskei kiek daugiau nei 1.5m. Tai ryte keliasi ji, tada nuprausiu ja, isvalau dantukus, aprengiu, einam i apacia, verdu jai kose, pavalgo. Tada begu pas mazge, ap…
Oho tai dienotvarkė jūsų😮 pavydžiu jums😍
Wiku parašė:
Maniskei kiek daugiau nei 1.5m. Tai ryte keliasi ji, tada nuprausiu ja, isvalau dantukus, aprengiu, einam i apacia, verdu jai kose, pavalgo. Tada begu pas mazge, ap…
Oho tai dienotvarkė jūsų😮 pavydžiu jums😍
Viktorija12 parašė:
Ar yra dar norinčių į chat grupe fb??😍
Noriu!
NoriuViktorija12 parašė:
Graviti parašė:
Mamos man įdomu, kelinta valandą guldot savo leliukus jau nakties miegeliui?
Pas mus nakties miegas nuo 23:00-00:00 būna. Tame tarpe pavalgo, tada jau migdomės. Kartais labai greit užmiega, kartais iki 01:00 prasižaidžiam. Bet man kaip iš prigimties pelėdai, tai tinka toks laikas. Dienos rėžimo dar kažkokio irgi nelabai turim. Tik "naktiniai" valgymai panašiais tarpais būna: 03:00, 05:30, 7:30, po šio valgymo jau dažniausiai nori pabendraut, tai tėtis užsiima su maže, o aš dar pamiegu iki kito valgymo, kuris būna apie 9:00-10:00. Kai išleisim tėtį į darbą, bandysiu dienotvarkę šiokią tokią įsivest, kad paprasčiau pačiai būtų, nes kol visi namie, tai kažkaip labai atsipūtus jaučiuosi ir chaotiškai viskas vyksta
Viktorija12 parašė:
Noriu
dendidy parašė:
Ar jus dar kraujuojate po gimdymo? Kiek laiko kraujuoti yra normalu? Jau 4 savaite eina nepasakyčiau kad kraujuoju bet dar pateplioja. Ir dar susimasciau kada reiki…
Aš kraujavau beveik 8 savaites. Buvau pas ginę. Sakė kad kitos kraujuoja iki 3 mėnesių. Jei nėra temperatūros, neskauda pilvo pasludinejus ir nera labai labai didelio kvapo nėra ko nerimauti
midn parašė:
Sveikos, kiek espuminisano lašiuku duodat savo leliukams? Parašyta 25 lasai kudikiams, bet 1 mėn. gal per daug...Gal kuri konsultavosi su gyd. Kiek galima tokio la…
Aš duodu 14 lasiuku. Kažkaip 25 man per didele dozę 🙈
Viktorija12 parašė:
Noriu
Graviti parašė:
Ar keliat vaikus naktį atsirūgti?
Taip. Kartais pavyksta, bet dažniausiai jos bevalgant užmiega ir meatsirūgsta pakėlus