Mama5 parašė:
Sveikos manos.ka darot jog nebūtu pilvo po gimdymo?
Man irgi labai aktualu! Kaip sumažinti pilvuką, labai erzina pūpsantis tarsi vėl būčiau nėščia
Mama5 parašė:
Sveikos manos.ka darot jog nebūtu pilvo po gimdymo?
Man irgi labai aktualu! Kaip sumažinti pilvuką, labai erzina pūpsantis tarsi vėl būčiau nėščia
Graviti parašė:
Tai mums pasisekė nes ilgiausias būdravimas būna ryte, o tada praktiškai visą dieną miega, nu ir tada vakare vakariniai ritualai ir puikiai vėl nueina miegotiti…
Mums būna 3 val nakties, akys stačios, veiksmo pilna arba vakarais ilgai neužmiega, kartais pilvelis neleidžia, o kartais atrodo pervargsta - gal maudynės per daug stimuliuoja
vaidzke parašė:
Man irgi labai aktualu! Kaip sumažinti pilvuką, labai erzina pūpsantis tarsi vėl būčiau nėščia![]()
Aš karts nuo karto užsidedu korsetą, bet man nelabai jis patinka... Gal nešiočiau kasdien, trauktųsi geriau, bet su juo nėra patogu suktis buityje, bent jau man nors man pilvas visai neblogai pasitraukęs, gal ir dėl to, kad nukrito visas priaugtas svoris.
Zaneta.Z parašė:
Sveikos, gal kuri planuojate daryti/pasidarėte Vilniuje naujagimio fotosesiją? Pasidalintumėte fotografų rekomendacijomis?![]()
Mes daremes pas "saldi foto". Pigu ir labai gražu. Rasite instagrame arba fb
vaidzke parašė:
Man irgi labai aktualu! Kaip sumažinti pilvuką, labai erzina pūpsantis tarsi vėl būčiau nėščia![]()
Mažiau valgyti daugiau judėti😁 manau galima jau ir keletą atsilenkimu padaryti😁🤔
Labas, mums 3savaitės, maitinu pati, tačiau mažylė atrodo vis neprivalgo, daviau mišinuko tai iškart lėlytė užmigo ir ramiau, tačiau labai daug neigiamų pasisakymų sulaukiu, jog primaitinu mišinuku.. Galvoje jau tokia sumaištis , pradedu ir pati save smerkti , kad negaliu pati savu pienu išmaitinti. Ar buvo kam tokia situacija, kaip elgetės ,kad bent kiek save nuraminti, ar tas mišinys yra tikrai toks blogis, galu gale kodėl maitinančios mišiniu yra taip smerkiamos?.. Ačiū iškart už atsakymus
MoVikt parašė:
Labas, mums 3savaitės, maitinu pati, tačiau mažylė atrodo vis neprivalgo, daviau mišinuko tai iškart lėlytė užmigo ir ramiau, tačiau labai daug neigiamų pasisakymų …
Sveika, mano mažylei 5 savaitės. Jau kaip savaitę po kiekvieno maitinimo krūtimi duodu jai dar mišinuko, nes mano pieno jai neužtenka. Per 4 savaites mažoji net nepriaugo pirminio gimimo svorio. Todėl duodu mišinuko nes žinau tada ji bus soti. O ką kiti šneka nesiklausau ir neimu į galvą, o žiūriu kaip mažoji jaučiasi.😊
MoVikt parašė:
Labas, mums 3savaitės, maitinu pati, tačiau mažylė atrodo vis neprivalgo, daviau mišinuko tai iškart lėlytė užmigo ir ramiau, tačiau labai daug neigiamų pasisakymų …
Problema ne Jumyse ar mišinuke, o tuose, kas smerkia. Kažkokie kvaili nusistatymai prieš mišinukus 🙈 Juk nepaliksi vaiko alkano....
Daugiau optimizmo ir teigiamų minčių! Jei norit maitinti mo tai tik nesustokit. Gali būti augimo šuolis kuomet vaikelis daugiau valgyt ir artumo nori 🤗
Jurate96 parašė:
Sveika, mano mažylei 5 savaitės. Jau kaip savaitę po kiekvieno maitinimo krūtimi duodu jai dar mišinuko, nes mano pieno jai neužtenka. Per 4 savaites mažoji net nep…
Aš irgi bandau save raminti tokiom mintim, kad svarbiausia jog vaikas būtų sotus ir kabintu svorį, bet po kurio laiko vėl tos mintys ateina negeros.. 🙈