fricukeaaa parašė:
kaip valote ausytes po maudyniu. aisku stengiames kad nepapultu valdens. bet vis
Nuo menesio ausis galima slapinti. Kasdien maudau vonelej, slapinu ausis, valau su spec krapstukais, kur yra su pustais galais vaikams.
fricukeaaa parašė:
kaip valote ausytes po maudyniu. aisku stengiames kad nepapultu valdens. bet vis
Nuo menesio ausis galima slapinti. Kasdien maudau vonelej, slapinu ausis, valau su spec krapstukais, kur yra su pustais galais vaikams.
dendidy parašė:
Gal kuri gali rekomenduoti gera elektrinį pientrauki, turiu bėdų su sveikata, išrašė antibiotikus, kal juos gersiu maitins iu mišiniu o pieną žadu nusitraukineti, b…
Medela swing. Gavau dovanu su pirmagime, naudojau ir su antra mazyle.
Munytia parašė:
Mamytes, kaip jums sekasi , kaip leliukai?
Nepamenu jau kada čia buvau užsukusi, randi laisva minutę apsitvarkai, girdi jau v…
Leliukai gerai, bet mamyte jau baigia is proto išeiti 😅 trys vyrai namie ir visi dėmesio reikalauja🤦😅
AistėB. parašė:
Leliukai gerai, bet mamyte jau baigia is proto išeiti 😅 trys vyrai namie ir visi dėmesio reikalauja🤦😅
Vajej
Aš visa diena viena su dukryte, tai tik susiplanuok pasnausti, tik uzmerk akis ir girdi veeeeeee 😞
Munytia parašė:
Nepamenu jau kada čia buvau užsukusi, randi laisva minutę apsitvarkai, girdi jau v…
Munytia parašė:
Vajej
Aš visa diena viena su dukryte, tai tik susiplanuok pasnausti, tik uzmerk akis ir …
Pas mane taip pat, tris kartus per du mėnesiu norėjau kristi poguliuko su mažuoju. Atrodė kad jau migs ir nei per kur 😂😁 o kai neinu ilsėtis tai miega ir 3-4-6 valandas 😊
Laima555 parašė:
Mamos, jau kantrybė senka... Pakomentuokit savo nuomonę. Ar gleivės išmatose jau būtinai alergija? Spalva geltona, šviesesnė nei nuotraukoje. Bet apie viską nuo pra…
Pas mus irgi jau daug laiko su gleivemis, tai daugiau tai maziau. Budavo skysciau, tai atsisakiau pieno produktu, atrodo geriau, bet aisku vistiek su gleivemis 😊 gulejom ligonineje viską ištyrė, nieko nerado,tik atsigulus i ligonine pradejo kakoti tokios žalios spalvos ismatomis, kad nebuciau pagalvojus, kad taip įmanoma, kaip šrekiuke 😁 pati gydytoja buvo nustebus, kaip motinos pienuku maitinama gali sitaip negraziai kakoti. Skyre tyrimus, bet kaip ir minejau nieko nerado, vadinas netoleruoja kazkokio mano suvalgyto maisto. Reikia stebeti, kas gali netikti 😊
Munytia parašė:
Vajej
Aš visa diena viena su dukryte, tai tik susiplanuok pasnausti, tik uzmerk akis ir …
Man diena pasnausti net nėra kada 😅 didysis pietų kai užmiega, mazaji i nesiokle ir pilnu pajėgumu namus tvarkyt, valgyt daryt ir t.t. 😄 pradzioj bliauti norejosi, bet dabar jau kazkaip pripratau prie tokio ritmo😊
Munytia parašė:
Aš irgi jau nebežinau kada čia buvau - po gan ilgos pertraukos čia 😅 mano berniukas auga laaabai - buvom pirmadienį skiepukų, tai išmatavo ir per mėnesį +7 cm ir 1800 g (per du mėnesius savo sąskaitoje turim +13cm ir 3kg)🙈😅🥰 sakau, kad jis man tooks sunkus palikęs 😅🥰
skiepukus pergyvenome jau - labai irzlus buvo parą ir valgyti prašėsi kas 1,5-2val. bei dar labiau pute pilva nuo skiepu ir mazais kiekiais tuštinosi. Na bent mano berniukui taip.
Taip tai labai sunku rasti laiko pailsėti, nes tuoj veeee ir bendrauti nori arba valgyti ar tiesiog reikia mamos🙈😅 ispradziu labai sunku buvo, bet dabar pripratau kažkiek. Ir vyras iš užsienio grįžo, tai padeda šiek tiek (tik jau naktimis tai sunkiai sulauksi pagalbos, kad sauskelnes pakeistų ☺️). O taip - visas laikas mano berniukui 🥰, reiks bandyti ir sau laiko skirti once in a while, nes pajungti senelius labiau, nes šitaip jau sunkoka kartais visai palieka. Bijau, kad per kantrybės praradimą vėl abu neverktumėm kaip pirmąsias jo gyvenima savaites, kai viską skaudėjo ir viskas atrodė kosmosas 🤪😄
Sveikos! Kaip jūsų rytas? 🙂 mes su mažyle šiandien jau išleidom tėvelį į darbą - draugausim tryse: aš,mažė ir katė😁 šiek tiek neramu kaip čia mums seksis, nes vakar kažkokia nervinę isteriją turėjom - vakare grįžom iš senelių, vaikas alkaniukas, pavalgė kokias penkias minutes ir prasidėjo - tik papas į burną, taip klyksmas lyg skerdžiama būtų, taip smarkiai verkiant dar nebuvom girdėję. Nuramini, viskas gerai, rodo,kad nori valgyt, tik pridedi prie krūtinės - vėl tas pats. Jau galvojau mišinuko teks duot. Prasikankimom porą valandų, galiausiai įdėjom žvakutę, tai suveikė, nurimo. Naktį normaliai valgė, ryte irgi gražiai valgė. Kas ten jai buvo taip ir likom nesupratę, tikiuosi nesikartos, nes iš proto išeit galima kai taip klykia ir nežinai kurį galą gydyt, kad padėt😑