LePukuota parašė:
Todėl mūsų lovytė dar nesudėta ir turbūt neprireiks 😃
Todėl ir miega pas jus nes lovytė nesudėta
LePukuota parašė:
Todėl ir miega pas jus nes lovytė nesudėta
Gintarė S.S. parašė:
Kaaip?![]()
Maniškė nuo 19 iki 23val turi dar du miegus po 40min. Nakčiai užmiega apie 24val. …
Pas mus taip pat. Kartais bandau kai muistosi paguldyt ant kito šoniuko ar pilvo. Nes kas valandą maitinti jau per daug 😏 retsykiais suveikia 😉 pakeitęs padėtį vėl užmiega 😊
LePukuota parašė:
Na mums irgi lovytės manau neprireiks 😊 šalia lovos ji netelpa, todėl nesivarginsiu keltis ir nešioti 😉 užtenka keisti pampį, rūbus apipiltus po atrauginimų 😁
Šiaip mėgaujuosi kai jis ramiai miega šalia, man padavęs savo rankytę 😊
Sveiki, vaikui puliuoja akis, dakatare išrašė tobrin akių lašų, bet lašinti galima tik tris dienas, šiek giek padeda bet jei nebelašinu , tada vėl prasided puliavimas, valau su ramunėlėm. Ir vakarais paraudonoja akis ir trinas labai, ir naktim akytrs trina. Daktarė sako gal dėl slogos akyte puliuoja. Nu bet nelogiška. Ar reikėtu daktares prrašyti suntimo pas akiu daktara?
Zuikutė22 parašė:
Sveiki, vaikui puliuoja akis, dakatare išrašė tobrin akių lašų, bet lašinti galima tik tris dienas, šiek giek padeda bet jei nebelašinu , tada vėl prasided puliavi…
Tai gal užsikimšęs ašarų latakas? Tokiu atveju reikia daryti masažiuką švelniai...
Myelli parašė:
Nenorėkit kad 3-4mėn lelius išmiegotų visą naktį. Jeigu keliasi bent du kartus, aš skaitau čia yra tobulas vaikas. O kur dar dantų reikalai prasidės...mano pirmas v…
Nu maniškis nuejes miegot 23h keliasi tik apie 6-7h tai ismiega visa nakti jau kelinta savaite is eiles
Zuikutė22 parašė:
Sveiki, vaikui puliuoja akis, dakatare išrašė tobrin akių lašų, bet lašinti galima tik tris dienas, šiek giek padeda bet jei nebelašinu , tada vėl prasided puliavi…
Mums mėnesį pūliavo akytė, tai išrašė Tobrex. Lašinau 7d po lašiuką 2 kartus dienoje, tai padėjo. Jei būtų nepraėję, tai pas akių gydytoją būtų siuntę. Plius mums dar labai ašarojo.
Justukas2020 parašė:
po meningokoko skiepo daryto vakar. kazkuo gal patept ar savaime praeis?
Mums irgi buvo paraudusi skiepo vieta, daktare sake nieko nedaryti, niekuo netepti. Praejo savaime
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai