Bubblegum parašė:
Mes tokia ikea.Bet dar nenaudojam, kai maitinu įdedu i bb gultuką 😊
Jau sodinate?
Bubblegum parašė:
Mes tokia ikea.Bet dar nenaudojam, kai maitinu įdedu i bb gultuką 😊
Jau sodinate?
Pasikeitusi parašė:
Jau sodinate?
O jūs skaityti mokat? Kai maitinu įdedu i bb gultuką. Ir taip kartais jau pasodinu savo dama keliom sekundėm nematau čia nieko blogo, na bet reikejo tikėtis tokio klausimo 😁
Bubblegum parašė:
O jūs skaityti mokat? Kai maitinu įdedu i bb gultuką. Ir taip kartais jau pasodinu savo dama keliom sekundėm nematau čia nieko blogo, na bet reikejo tikėtis tokio k…
Ir aš pasodinėju po truputį, ilgiau prilaikau už pažastų, laaabai patinka 😊
Lorrrr parašė:
Štai požymiai, rodantys, kad vaikas jau gali pradėti ragauti kieto maisto:
Vat mum šeši požymiai ir septynių, o dantukai irgi pakeliui 😊
Bubblegum parašė:
O jūs skaityti mokat? Kai maitinu įdedu i bb gultuką. Ir taip kartais jau pasodinu savo dama keliom sekundėm nematau čia nieko blogo, na bet reikejo tikėtis tokio k…
O kas blogai, kad paklausiau 🤷♀️? Nesinervuokite lygioje vietoje
Bubblegum parašė:
Į bb gultuka ir maitinate? O nebijote kad gali uzspringti juk ten supasi viskas😨😨😳 man kažkaip baisu 🙄
O dėl sodinimo nesuprantu aš ar galima ar ne. Kiek domejaus kad negalima sodinti, vaikai patys turi atsisėsti, bet manasis labai dideli norą rodo sėsti. Aš norėčiau siektiek sodinti, bet bijau pakenkti stuburiukui🥴 uošvienė su mama sako sodink, nieko neatsitiks, pats sedasi, riecias. Nzn ką daryt😔
selena5 parašė:
Į bb gultuka ir maitinate? O nebijote kad gali uzspringti juk ten supasi viskas😨😨😳 man kažkaip baisu 🙄
Tai kad ji kai valgo neleidžiu suptis paprasčiausiai ir pati gultuką prilaikau kad nejudėtų
selena5 parašė:
O dėl sodinimo nesuprantu aš ar galima ar ne. Kiek domejaus kad negalima sodinti, vaikai patys turi atsisėsti, bet manasis labai dideli norą rodo sėsti. Aš norėčiau…
O tai gultuke jis irgi beveik sėdi, mašinos kėdutėj taip pat. Jeigu vaikas labai jau rodo norą, po truputį pasėdinėt tikrai nepakenks, mano nuomonė 😊
selena5 parašė:
O dėl sodinimo nesuprantu aš ar galima ar ne. Kiek domejaus kad negalima sodinti, vaikai patys turi atsisėsti, bet manasis labai dideli norą rodo sėsti. Aš norėčiau…
Paramstytas ar prilaikomas gali būti sodinamas, kol pats atsisės oi dar kiek laiko praeis.