Man reikia pagalbos. Tos kurios maitinate mp. Gal geriate kokius vitaminus?

selena5 parašė:
Geriu tik vitamina D.
Daugiau gerti kol kas nematau prasmes, gersiu, kai baigsiu maitinti.. labiausiai plaukams, nagams ir ragams
Karoliina parašė:
Geriu tik vitamina D.
Daugiau gerti kol kas nematau prasmes, gersiu, kai baigsiu maitinti.. labiausiai p…
O vaikui duodate vitaminą d? Ar tik pati geriat? Man labai plaukai slinkti pradėjo, bijau likti plika🤣🤦♀️
selena5 parašė:
Geriu kalcį ir magnį.
selena5 parašė:
Geriu elevit breastfeeding, dabar plaukam silicea nusipirkau pabandyt. Geriu vit.d. ir herbal nursing tea hippo. Elevit patiko, dar yra pregnacare breastfeeding bet kažkaip nebandziau, elevit nuo pat pagimdymo vartoju. manau padeda. vistiek ten daug vitaminu tiek mamai tiek kudikiui. gal del to galvoju prašokom ir visus dieglius nes ju neturejom🤭🤔
Sofija 2 parašė:
Kur perkat sauskelnės ,,pampers " vaikams pigiau?
Man tai vyras parveža iš uk😊 labai labai gera kokybė, aš patenkinta visa nakti prabūna su 1 pampersu nuo 21-22 ir keičiu tik 7 arba 9 ryto.
selena5 parašė:
O vaikui duodate vitaminą d? Ar tik pati geriat? Man labai plaukai slinkti pradėjo, bijau likti plika🤣🤦♀️
Duodu vitamino D po lasiuka vaikui ir pati geriu.
Plaukai, kad slenka normalu.. nieko nepakeisi, tenka susitaikyti.
Man po pirmagimes plaukai ir negrizo i priesvaikini lygi tai dabar gal kiek maziau slenka, bet dar tik pradzia..