Graviti parašė:
O ar kuri nors maudot mažiukus su lakišių žole?😊
Oda susitvarkė - nebe.
Graviti parašė:
Oda susitvarkė - nebe.
giedrespirmas parašė:
Na sperma labai stiprina organizmą, nes daug mineralų joje yra ir labai reikalinga moters sveikatai, visapusiškai 😊
Tai jau tikrai nepatogu, o su mumis dar šuo ir katė miega.. Lovytė stovi tuščia kaip ir gyvūnų guoliai kampe🤔😓😁 mūsų vaikiukas labai jautriai miega. Džiaugiuosi, kad diena išeina vežimėlyje užmigdyt. O šiaip visad tik ant rankų, o naktį prie šono. Bet naktį tik kartą kelias, tai nėra blogiausias variantas. Tai vat, bet iki miegojimo lovytėje mums dar toli toli.
PERAN parašė:
Ohooo, dvi kepurės? Pirštinės ir dar vilnos vokelis? Tai ką tada rengsit kai bus minusinė temperatūra? 😧 gal aš čia per plonai rengiu :/ bet grįžus namo buna šilta …
Kiekvienam vaikučiui individualiai reikia šilumos. Maniškis matyt šaltakraujis 😂 kojytės dažniausiai vėsios tikrai neperkaista. O kepurytė viena plonytė medvilnės prie galvytės priglunda gerai, kitą storesnę dedu 😊 lauke išmiega iki 4 valandų 😀
Nežinau kaip rengsiu žiemą, bet tikiuos kombizonas gelbės 😊
cerebellum parašė:
Tai jau tikrai nepatogu, o su mumis dar šuo ir katė miega.. Lovytė stovi tuščia kaip ir gyvūnų guoliai kampe🤔😓😁 mūsų vaikiukas labai jautriai miega. Džiaugiuosi, ka…
Pas mus plati lova 200×220 tai man su mažyliu patogu 😊 bet vyrui jau liepiau pareiti 😂🤣 bijo kad vietos bus mažai
giedrespirmas parašė:
Rudeninis kombis, o po apašia šliauštas, vilnonės kojinytės ir purštinės bei kepurytė. Mano vaikui daug šilčiau nei man (aš visad sušalusi, o jo kūnelis visad karšt…
Mes turim, bet pastebejau kad mažai mes ją naudojam. Reikia pasidėti prie akių 😳 nes mums irgi pučia pilvuka🤭🙊
Agnė M.A. parašė:
Sveikos o tos kurios maitinat savo pienu kas kiek laiko ir kiek laiko valgo jūsų mažyliai?
Pavalgo per maždaug 5 min. Būna prašo kas val ar 1.5 val. Naktį nežadinu nuo gimimo tai būna ir 7 val tarpas. Ko naktį nedavalgo dieną pasiima. Pirmą mėn 2 kg priaugo. Maitinamės tik mp
LePukuota parašė:
Pavalgo per maždaug 5 min. Būna prašo kas val ar 1.5 val. Naktį nežadinu nuo gimimo tai būna ir 7 val tarpas. Ko naktį nedavalgo dieną pasiima. Pirmą mėn 2 kg priau…
O tai aš čia be reikalo pergyvenu kad per trumpai kartais valgo svoris auga vadinas uztenka
Jilita parašė:
Gražūs 😍
Iš ko gaminot? Ar paveiksliukus internete radot? 🤔
Spausdinta ant kartono. Taip internete paveiksliukai, esu grafikos dizainere tad cia mano stichija
Graviti parašė:
maudžiau
Mandarinu_feja parašė:
O kaip išsprendėte tą bėdelę, kad vaikutis neišvalgo pieno?
Tai ir neissprendem. Dirbom su zindymo konsultante - beveik menesi maitinau krutine su primaitinimo sistema salimais, po maitinimo dar papildomai pieno nutraukimas ir stimuliacija pientraukiu. Su tikslu kad svorio augima pagaus, sustipres ir tures daugiau jegu traukti pienuka. Bet deja - svoris augt pradejo, miega, atsigavo, pieno yra, bet tinginiauja ji ant tos krutines ir toliau nors tu ka 🤦. Jau kelias savaites perejau prie buteliuko, tiesiog per sudetinga man vienai kai vyras dirbt pradejo su ta primaitinimo sistema. Tai krutine dabar jai yra nusiraminimui, pieno nutraukiu ir dar kiek pritruksta misinuko. Sunku rasti laiko piena nutraukt kai ji pas mane rankine. Na bet bandau sau kartot kad tas pienas stebuklingas 😣