Injuu parašė:
Sveikos mamytes 😊
Ar galvojate jau apie Kaledines dovanas savo leliukams? Manes jau klausineja artim…
Sensoriniai kamuoliukai turėtų būti įdomu mažyliui, indai maisteliui 😊
Injuu parašė:
Sveikos mamytes 😊
Ar galvojate jau apie Kaledines dovanas savo leliukams? Manes jau klausineja artim…
Sensoriniai kamuoliukai turėtų būti įdomu mažyliui, indai maisteliui 😊
Mandarinu_feja parašė:
Na, matyt ir nuo sitiacijos, ir nuo daktarės daug kas priklausobet kokiu atveju, pirma pagalba - dažnas valymas vandenuku virintu, o jau paskui arba padeda, arb…
Mes nuo pat gimimo vargstam su tokia akyte....😣 Ir valau daznai ir masazuoju, niekas nepadeda tai siunčia pas akiu daktaro konsultacijai.
Maitinu pati, tik atrodo mažai gal jai maistuko, kaip vadovautis? Nesuprantu ar ji pavalgo ar gal ten net nėra nieko 🤷♀️😧 paspaudus krūty niekas nebėga. Ji labai retai jau atsirūgsta ir atpilimų nebūna. Ar tai rodiklis, kad gali nebūt pienuko? Irzli, verkia mosikuojasi valgant. :/ dienos metu sunkiai užmiega, pamiega 30min ir vėl akys stacios. Kiek jūsų vaikučiai miega dienos metu? Kiek kartu ir po kiek laiko?
PERAN parašė:
Maitinu pati, tik atrodo mažai gal jai maistuko, kaip vadovautis? Nesuprantu ar ji pavalgo ar gal ten net nėra nieko 🤷♀️😧 paspaudus krūty niekas nebėga. Ji labai r…
Na maniškiui irgi atrodo kad neuztenka mp, bunu iskart abi krutis duodu, irgi valgo ramiai 3min o paskui vis isspjauna ir vel iesko ir verkslena. bet su dienos miegu viskas okey, siandien pvz nuo 8h ryto buvo 4 miegojimai, po mazdaug 1,5-2h tik va diena nuo 13h miega iki 16 kokios jau taip iprates yra. su miegu bedu neturim nei diena nei nakti
PERAN parašė:
Maitinu pati, tik atrodo mažai gal jai maistuko, kaip vadovautis? Nesuprantu ar ji pavalgo ar gal ten net nėra nieko 🤷♀️😧 paspaudus krūty niekas nebėga. Ji labai r…
Jei priauga svorio, Tai manau viskas gerai. Pas mane buna pilna krutine, Bet ir spjauna ir rekia. Taip buna, Kai miego nori ar gal pilvuka skauda. Ilgiausiai pamiega pietu nuo 13-16 val. Geriausiai miega lauke, namie Tai vis prabunda.
Rose123 parašė:
Sveikos, mamytės. Kaip Jūsų vaikučiai ar visi kelia jau galvytes gulėdami ant pilvuko? Mūsų kai paguldai ant pilvuko pradeda verkti, atrodo kelia, bet niekaip nenor…
Kelia labai gerai, ir išlaiko palyginus ilgai nuo pat gimimo (aišku ilgai nelaikydavom). Gal kuomet guldote, metas netinkamas? Pvz alkanas vaikelis? Nes mūsų verkia ir nenori nebent alkana ar nemiegojus, pavargus.
Tad stengiamės sportuoti prie geros nuotaikos. Taip pat priešais akytes barškinam žaisliukus, rodom paveiksliukus juodai baltus, giriam 😊
Sveikutes,
Gal kuriai taip buvo ir pasakys kas dabar mano mazylei su tais viduriais 🤷
Maitinu pati, jau 3 diena nekakoja, nors pries tai 1-2 kartus kakodavo skysciau, plius itepliodavo keliskart per diena.
Pries nekakojimo diena, kakojo rugstesnio kvapo kakuciu.
Siandien 3 para tai bezda su kvapu, kaip suaugusio 🙄😑 pilviukas burbuliuoja, nakti blogiau miegojo, dazniau kelesi.
Siandien jau griebiausi ir misinuko, galvoju gal nedavalgo 🥴 sysiuku daro iprastai (pilni pampiai)
Rose123 parašė:
Sveikos, mamytės. Kaip Jūsų vaikučiai ar visi kelia jau galvytes gulėdami ant pilvuko? Mūsų kai paguldai ant pilvuko pradeda verkti, atrodo kelia, bet niekaip nenor…
Maniškei irgi nepatinka ant pilvuko gulėt. Kai paguldau iš pradžių dar nieko, rodos, viskas gerai ir kelia aukštai. Bet paskui greitai susinervina ir pikta šaukt pradeda arba tiesiog pasideda žandukus ant rankučių ir guli 😅 Bet po biškį vis tiek treniruojamės. Dzin jai tie barškučiai kai ant pilvo guldau, tai darau kitaip - guldau taip, kad pakėlus galvą tv matytų - va čia tai motyvacija būna stengtis ne tik kelt, bet ir bandyt laikyt😅 gal ir nėra gerai,bet efektyvu bent jau mums dar visai pasiteisino mankštelė ant gimnastikos kamuolio
bet ji pas mane tinginukė tik nuo pilvuko kelt galvą, kai laikai stačią, tai jau neblogai galvą nulaiko, tai tikiu, kad greit ir ant pilvuko persilaušim
aš turiu nusipirkus knygelę "Sveikas ir aktyvus kūdikis", tai ten su paveiksliukais, lengvi pratimai aiškiai parodyti kaip daryti. Tai bent man, kaip nelabai išmanančiai, labai patinka ir padeda ta knygutė
Mandarinu_feja parašė:
Maniškei irgi nepatinka ant pilvuko gulėt. Kai paguldau iš pradžių dar nieko, rodos, viskas gerai ir kelia aukštai. Bet paskui greitai susinervina ir pikta šaukt pr…
Va būtent, kad ir mano tinginukas.. žaislais bandėm dominti - nepavyko. Jeigu nori kelti galvą, tai tik gulėdamas pas mus ant krūtinės, bet vis tiek tuoj pradeda verkti.. aišku mes gimėme visu mėnesiu anksčiau, galvoju gal dėl to jam sunkiau. O galbūt čia yra ankstukų mamyčių? Įdomu kaip joms sekasi 😊☺️