Gersavu parašė:
Ohooo, kiek cm. augat per mėn man atrodo labai daug 😊 gal bus krepšininkas 😉
Mes 3 mėn 8kg😳😁
Gersavu parašė:
Ohooo, kiek cm. augat per mėn man atrodo labai daug 😊 gal bus krepšininkas 😉
Mes 3 mėn 8kg😳😁
Galvytei ne
Jilita parašė:
Aš su šukomis šukuoju. Apmažėjo, bet dar yra. Po maudynių sunkiai sekasi kirpti nagus ir šukuoti 🤦♀️ tad tenka kitu metu šukuoti. Nagus dar nukerpam 🤭
…
Galvytei dupce pupce rekomenduoja. Aš kas vakarą su aliejuku pamasažuoju visą kūną 😊
giedrespirmas parašė:
Na mes mažiau svoriuko priaugame, bet ilgėjame 😁😁 1-as mėnuo +1,2kg ir +6cm, 2-as +1,6kg ir +6cm, 3-ias +1,4kg ir 6cm 😅🥰 gimė nelabai didelis (2,970 kg ir 48cm), na…
Oho nu tikrai nerealiai augat.
selena5 parašė:
Mes 3 mėn 8kg😳😁
💪💪💪
LePukuota parašė:
Galvytei ne
Jo yra jau ką laikyti, rankas pakerta nrml😳😁🤭 be to pati maitinu😁 o kaip mamytes jūsų svoriai? Nes aš tai negaliu atsispirti visom nesamonem, ypač negaliu be saldumynų, nors prieš nėštumą jų išvis man galedavo nebūti 😳 nėščia irgi labai saldžiai norejau, nors turiu berniuką 🤭😁🤣
selena5 parašė:
Jo yra jau ką laikyti, rankas pakerta nrml😳😁🤭 be to pati maitinu😁 o kaip mamytes jūsų svoriai? Nes aš tai negaliu atsispirti visom nesamonem, ypač negaliu be saldum…
Aš ir valgau nesąmones. Saldumynų tai būtinai 😃 miego trūkumą maistu kompensuoju
selena5 parašė:
Jo yra jau ką laikyti, rankas pakerta nrml😳😁🤭 be to pati maitinu😁 o kaip mamytes jūsų svoriai? Nes aš tai negaliu atsispirti visom nesamonem, ypač negaliu be saldum…
Man, skirtingai negu sunui, svoris neauga 😀
Saldumynu atsisakyti kol kas nepavyksta, daug ju suvalgau, deja 😕
selena5 parašė:
Mes 3 mėn 8kg😳😁
Ir mes 😜