cerebellum parašė:
O zandukus ar kuo tepat? Baisu, kad nenusaltu.. Mes ir megejai bent 2h lauke pabut 😇
Tepu kremuku nuo šalčio ir vėjo
cerebellum parašė:
O zandukus ar kuo tepat? Baisu, kad nenusaltu.. Mes ir megejai bent 2h lauke pabut 😇
Tepu kremuku nuo šalčio ir vėjo
cerebellum parašė:
Kelinta valanda einate? man taip ilgai neišeina, vos val. Max. Ką veikti dvi val? Sukate ratus parke?
Snobe parašė:
Kelinta valanda einate? man taip ilgai neišeina, vos val. Max. Ką veikti dvi val? Sukate ratus parke?
Mes išeinam dažniausiai apie 13val. Būna ir 3val prabūnam, vaikas puikiai miega, šalia namų miškas,kažkur gaunasi 7km einu pasivaikščiot greitu žingsniu, kad neitų į kūną tie suvalgyti saldumynai 😁🤭
Snobe parašė:
Apie 12 😁 aš su šunimi dar einu kuris energijos bomba tai su juo žaidžiu, kai pavargsta žurnalą paskaitau gyvenu netoli miško tai man smagu 😁
selena5 parašė:
Tepu kremuku nuo šalčio ir vėjo![]()
Jei vertas demesio tai pasidalinkit koks brandas 🙂
cerebellum parašė:
Jei vertas demesio tai pasidalinkit koks brandas 🙂
Nežinau paprastas, bet man fainas visai. Man visa vaikiška kosmetika šios linijos patinka Toks riebokas sakyčiau. Reikia prieš 15min ištepti.
cerebellum parašė:
Aš tai turiu weleda nuo šalčio nusipirkus
juratinka1 parašė:
Aš tai turiu weleda nuo šalčio nusipirkus
Mes ir weledos turim, pabandėme jau porą kartų, lyg ir nieko viskas gerai
cerebellum parašė:
Snobe parašė:
Mes išvis tokiam rajone pvz gyvenam kur nu tikrai nėra kur nueiti 😂tai taip ir sukam ratus irgi po 2-3h jai vyresnioji būna darželi. Bet paskutiniu metu į darželį neina, tai jai išeinam į lauką būnam 1-1,5-2h