giedrespirmas parašė:
Mano vainukas tai niurna, kai kepurytę-šalmiuką dedu arba demonstruoja veidu kokia kančia 😂 šiaip einant į lauką klodavau pleduku, brt vakar kai toks baisus vėjas, …
Naudoju daugkartines gal kokį mėnesį jau 😊
giedrespirmas parašė:
Mano vainukas tai niurna, kai kepurytę-šalmiuką dedu arba demonstruoja veidu kokia kančia 😂 šiaip einant į lauką klodavau pleduku, brt vakar kai toks baisus vėjas, …
giedrespirmas parašė:
Aš kiekvieną kartą nuėmus pampį, palaikau padaryti sysiuką. Dažniausiai padaro, kartais vieno pampio per dieną užtenka. Sėsim ant puoduko kai pradės sėdėt. Turiu daukartines, tik pas mus gana vėsu namuose, daug renti reikia 😊
Gersavu parašė:
Aš kiekvieną kartą nuėmus pampį, palaikau padaryti sysiuką. Dažniausiai padaro, kartais vieno pampio per dieną užtenka. Sėsim ant puoduko kai pradės sėdėt. Turiu da…
Kaip taip sugebėt vienas pampis per dieną? Mes min 10 sunaudojam 😳
LePukuota parašė:
Aš šiandien nuo 8val ryto jau du sunaudojau, nežinau kaip tai įmanoma, nes jie sisioja ir sisioja. 😀
JPetke parašė:
Aš dar vis kombinuoju, naktį su vienkartinėm, o dieną daugkartinėm. Reikia sunaudoti mano užsipirktas vienkartines sauskelnes, plius naktį neturiu jėgų dažnai keisti, nes 3-5kartus maitinti keliuosi, tai kaip zombis būnu 😂 beto išsibudina kol keičiu. O vienkartines keičiu 1-2kartus naktį.
Skaičiau, kad dažnai daugkartines keisti reikia, tai stengiuosi kas 2val. O jūs kaip darote ?
Gersavu parašė:
Aš kiekvieną kartą nuėmus pampį, palaikau padaryti sysiuką. Dažniausiai padaro, kartais vieno pampio per dieną užtenka. Sėsim ant puoduko kai pradės sėdėt. Turiu da…
Oho vieno pampio užtenka. O kaip jūs tą sysiuką duodate padaryti ? Na ant puoduko dedate ar kaip ?
Pas mus vėsoka, bet jis labai šiltas, jo kūnas ir būnant nuogučiui būna karštas ilgai 🥰
LePukuota parašė:
Kartais vieno reikia 😁😂 dažnai palaikau kad pasisiotų. Per dieną kokius 5-6 kartus padaro ne į pampį, o vonioje 😊 raktinis žodis, ssss nedaro, tada sakau nu tai kur tas fontanėlis ir paleidžia srovę 😂😊
giedrespirmas parašė:
Aš dar vis kombinuoju, naktį su vienkartinėm, o dieną daugkartinėm. Reikia sunaudoti mano užsipirktas vienkartines sauskelnes, plius naktį neturiu jėgų dažnai keist…
Atsisėdu ant vonios krašto, bet per vidurį vonios. Mažylį pusiau sėdom laikau ir sakau sssss, jeigu nedaro tada sakau tai kur tas fontanėlis ir paleidžia srovę 😁😂 aišku būna kad nesigauna, kartais reikia ilgiau pažaisti 😊 kai pavyksta padaryti dedu palytę į bodžiuką. Ir vėl po pusvalandžio ar valandos sodinu 😊
Kakutį taip jau mėnesį daro 😉
Klausimėlis mamos kurios matina mp kaip jums ar neslenka plaukai? Mano kaip pradėjo nuo maitinimo trečio mėnesio slinkti, net baisu 🙄 svorio per nėštumą buvau priaugus +13, dabar -15 su amžiumi maniau sunkiau kris svoris 😶 Valgau po truputį viską. Bet naktimis nuo 2 iki 6 kartų bunda mano vyrutis 😁
giedrespirmas parašė:
Aš dar vis kombinuoju, naktį su vienkartinėm, o dieną daugkartinėm. Reikia sunaudoti mano užsipirktas vienkartines sauskelnes, plius naktį neturiu jėgų dažnai keist…
Aš irgi naktį vienkartines dedu, o dieną daugkartines. Dieną taip ir išeina, kad keičiam ne rečiau 2 val, na kartais miega ilgiau, tai vėliau pakeičiam. O naktį vienkartines 1-2 sunaudoja. Džiugu, kad apiplaunamos neišsibudina 😅 Man dar nelabai patogiai atrodo tas aukščiau pakeltas užpakaliukas nuo daugkartinių. Dieną kai juda, guli ant pilvukų ar būna ant rankų tai kaip ir normaliai atrodo, bet naktį kai ilgai tik ant nugaros guli, atrodo nepatogiai