2019.11.15 10:29 (prieš 3 sav.)
Taip, išprašo juos, kai atsiverima patikrint ateina arba pasisiot laikas būna
aš buvau kaip reikiant "prisirišta" (skysčiai, antibiotikai ir epiduras pajungta), į wc pati nei nuejus būčiau, nei jutau norą, tai pas mane karts nuo karto draugė su basonu ateidavo 😁 arba paluciu keisti, nes vandenys tekejo ilgaaaai man ant to stalo (tik nesivezkit ten ilgu naktiniu, mano buvo iki puses blauzdu, tai suslapau nuo vandenu visa nugara, atsarginiai buvo tokio pat ilgio ir laidai butu trukde persirengti. Kazka imkit, kad uzpakali tik pridengtu arba net ilga maike, kaip man akusere sake - mazut, gi reikejo vyro maike detis ir viskas. O aš graži but norejau
)
Mano vyro pagrindinis darbas buvo stebėti tą pajungta aparata, kur vaisiaus tonus ir saremiu intensyvuma rodo. Kadangi man ant kairio šono teko daugiausiai guleti, kad isistatytu leliukas, tai as buvau nugara i ji. Ir baisiai panikavau, kad nematau tu skaiciuku, vyras turejo pastoviai man juos igarsinti 😊 siaip tikiu, kad stumime niekas tu vyru "i epicentra" negruda. Maniskiam tikrai nebūtų net fiziskai salia buvę vietos, nes gimdziau su trim daktarais, akusere ir nezinia kiek rezidentu.
Šiaip aš iš tų, kur sunkius momentus geriau laikausi viena, o prie vyro imciau saves gailėti, nesusikoncentruociau taip. O jei dar jis ka nors "patarti" pamegintu, tai turbūt negraziai baigtusi
ir neslepsiu, stumimas turi lydinčių fiziologinių procesų, namalonesniu nei kraujas. Man jau pries medikus uztektinai nemalonu buvo 😒 kaip aš atsiprašinėjau 😁
Šiaip pati pries pirmą gimdymą visiškai kitaip galvojau, buvau įsitikinusi, kad man vyro nuo-iki reiks, abu visas paskaitas atlankem ir t.t. O dabar iš patirties žinau, kad man jo reikia psichologiškai. Kur vyksta subkus darbas, man maišo. Iki epiduro per saremius aš jam net kalbėti draudžiau 😁