Na bet tai kaip cia gaunasi, jai bus skausmai iskart vaziuot? Tai cia ne visom tas taikoma ? Nes jaigu man buna maudzia apacia tai galvojau gal seip kas. Klaidinuosi as cia. Nesuprantu kada nerimaut

Jurgita-pu parašė:
Man pampers serveteles irgi nepatinka, kvapas nemalonus. Dazniausiai naudoju huggies 😊
As su pirmagime isvis vengiau serveteliu. Turejau nusipirkus hugies tai zinot kur as jas sunaudojau? Valyti vystymo stalui. Musiet viena vieninteli karta pas gydytoja prikakino per apziura tai tik tada nuvaliau o taip kazkaip visad namie budavo kazkas ir visad kriauklej vandenukas ir muiliukas subiniukui. Niekad nieko krapstyt nereikdavo. Dabar svarstau isigyti vandens pagrindu jei reikes
neriukaszx parašė:
Na bet tai kaip cia gaunasi, jai bus skausmai iskart vaziuot? Tai cia ne visom tas taikoma ? Nes jaigu man buna maudzia apacia tai galvojau gal seip kas. Klaidinuo…
Nu as ir kazkaip. Maudzia man daznai ir buna stipriai.. Aisku be kaip saremiai bet tiesiog maudzia arba skauda.. paguliu praeina. Ginei sakiau kad skauda tai nieko neapziurejus sako tai jo nestumo galas buna kad skauda. Ir viskas. Kazkada klinikose isdeta i suns dienas buvau kad del kiekvieno ju issireiskimu " myštelėjimo" nieks nevazineja. Gal moteris turi kazka tokio del ko reiktu sunerimti..
As su pirmagime pamenu nezinojau kaip saremiai atrodo tai esu pora kart vaziavus nestumo gale del spazmu gimdos. Dabar atrodo irgi spazmuoja bet jau atrodo su saremiu spazmu nesumaisyciau.. kita kart babdau skaiciuot tuos spazmus nu nesiskaiciuoja jie man. Pasisuku kitaip ir praeina.
neriukaszx parašė:
Apskritai stengiuosi nepervargti.nes sunku judeti. Tai mes planuojam uz menesio dienos isvyka i Londona. Muziejus.Hyde parkas. Kaip manot ar ne per daug uzsibrezia…
A visoms skirtingai zinok as su dukra pamenu ir langus pries gimdyma issivaliau ir kambarius siurbiausi ir kad man butu buve sunku, pavargus ar temptu ka. Nieko. O dabar dar tik 30 sav. dar nesiot o nesiot o dulkes valant sutraukia taip oho.. apie langu valyma, siurbima, ilgas ejjimo distancijas isvis tyliu. Man isukis nueiti i maxima esancia salia namu . Ne kiek pavargstu kiek skauda pilva ir visa gimda traukia.
neriukaszx parašė:
Man pasake mano gyditoja kad turiu zinoti mazdaug savo vaiko rezima. Ir kai tik kyla nerimas is kart skambit. Net jai ir bus nerimtas pavojus bet nedelsti ir skambi…
Jusu gydytoja gal uoliau ziuri ir rupinasi
neriukaszx parašė:
Na bet tai kaip cia gaunasi, jai bus skausmai iskart vaziuot? Tai cia ne visom tas taikoma ? Nes jaigu man buna maudzia apacia tai galvojau gal seip kas. Klaidinuo…
Pas mane rizika anksčiau laiko pagimdyti nes pirmagimį neisnesiota pagimdžiau ir dabar didėjant vaisiui ir gimdos raisciams gimda mano iššaukia saremius kurie man gali būti lemiami l.
neriukaszx parašė:
Kaip jie gali pykti..juk ne visos zinom kaip jaustis nornalu. Ar geriau sakyt nedrasu buvo kreiptis vel ir vel tai laukiau. Tada nutikus kazkam vel gaut velniu kode…
As ir buvau tokios nuomones kad as ne medike ne gine ir nezinau cia gerai ar ne. Bet ne pirma kart ir ne vienoj istaigoj tokiu komentaru sulaukiu Esu nuvaziavus su rudom iskyrom i priimamaji.Aisku apziurejo, patikrino viskas gerai. Sako parodyk isskyras. Parodziau foto pasidarius (nes siais laikais i priimamaji vaziuojant pasirodo turi irodyti dar savo negalavimus, neuztenka pasakyt kad tau blogai). Tai sako tu nemacius vaikeli rudu iskyru, nu matomai sakau nemacius.. seniau labai pikta del tokiu dalyku budavo, dabar kaip daznai susiduriu su ruo jau nepikta tik nusistebiu kiekviena kart