sabinaa1 parašė:
Pas mane rizika anksčiau laiko pagimdyti nes pirmagimį neisnesiota pagimdžiau ir dabar didėjant vaisiui ir gimdos raisciams gimda mano iššaukia saremius kurie man g…
Nu tada viskas labai aisku. Kiek neisnesiotas pirmagimis gime?
sabinaa1 parašė:
Pas mane rizika anksčiau laiko pagimdyti nes pirmagimį neisnesiota pagimdžiau ir dabar didėjant vaisiui ir gimdos raisciams gimda mano iššaukia saremius kurie man g…
Griv. parašė:
34sav. gime. Todėl akušerė sako bent iki 35sav isnesiok o jei iki 37 isnesiosi bus idealu. Todėl ir guliu kaip kiaušinis nieko dirbti negaliu daug vaikščioti. 🙂🙂
sabinaa1 parašė:
34sav. gime. Todėl akušerė sako bent iki 35sav isnesiok o jei iki 37 isnesiosi bus idealu. Todėl ir guliu kaip kiaušinis nieko dirbti negaliu daug vaikščioti. 🙂🙂…
Reikia gulekit svarbu kuo ilgiau isnesiot reikia ji jum. Man kolkas viskas ok stengiuos judeti vaiksciot nes visad buvau judri. Vakare ilsiuos
Svietachka parašė:
Reikia gulekit svarbu kuo ilgiau isnesiot reikia ji jum. Man kolkas viskas ok stengiuos judeti vaiksciot nes visad buvau judri. Vakare ilsiuos
Tai vat aš taip pat iš tų judrių ir veiklos norinti. Bet dėl vaikučio pagulesiu.😇 aišku pirmagimiui irgi reikia mano dėmesio bet sakiau kai mamyte pasveiks tada žaisim 😬😎
sabinaa1 parašė:
As irgi ankstuke pagimdziau, man kazkaip nesake niekas kad ir dabar gali taip buti
nelio parašė:
As irgi ankstuke pagimdziau, man kazkaip nesake niekas kad ir dabar gali taip buti
Nu o jūsų akušerė žino kad ankstuke pagimdet? Nes mane nuo pat pradžių atidžiai stebėjo. Nes apie 10sav turėjau gimdos susitraukimų. Tada buvo paskirtas lovos režimas ir magnis. Dabar vėl taip pat 🙂
sabinaa1 parašė:
34sav. gime. Todėl akušerė sako bent iki 35sav isnesiok o jei iki 37 isnesiosi bus idealu. Todėl ir guliu kaip kiaušinis nieko dirbti negaliu daug vaikščioti. 🙂🙂……
Man prognozuoja ir prieslaikini.. tai visose maldose kad bent iki 34 sav istraukciau. Siandien pradejo vienu momentu vaidentis kad saremiai prasidejo.. uzpsichavau kad tase dar nesudeta. O jums del ko anksciau gime, ar tiesiog taip ivyko ir viskas ar turejot kazkokiu riziku?
sabinaa1 parašė:
Tai vat aš taip pat iš tų judrių ir veiklos norinti. Bet dėl vaikučio pagulesiu.😇 aišku pirmagimiui irgi reikia mano dėmesio bet sakiau kai mamyte pasveiks tada žai…
Mano oirmagime ir istroskus demesio...😢 o as vos krutu..ziauriai tempia viska..
Griv. parašė:
Man prognozuoja ir prieslaikini.. tai visose maldose kad bent iki 34 sav istraukciau. Siandien pradejo vienu momentu vaidentis kad saremiai prasidejo.. uzpsichavau…
30sav man prasidėjo prieš laikinis gimdymas kaklelis jau veresi ir buvo gimdos susitraukimai ačiū daktarams kurie pristabdė veikla subrandino plauciukus ir geriau nifitipino tabletes kurios padėjo dar 4sav isnesioti kol ne nubėgo vandenys ir tada jau pagimdžiau 🙂 sunkus nėštumas buvo labai. Lyginant su šiuo nėštumų sitas100kartu geresnis tik vėl kartojasi viskas ir turiu gulėti kad mažiukas kiek įmanoma daugiau būtų pas mane pilvelyje 🙂😇
sabinaa1 parašė:
30sav man prasidėjo prieš laikinis gimdymas kaklelis jau veresi ir buvo gimdos susitraukimai ačiū daktarams kurie pristabdė veikla subrandino plauciukus ir geriau n…
eina sau :/