indree100 parašė:
Ar ne sunkus tie tutti vezimeliai?
Su pirmagime turejau, nepatiko, griozdas Dabar Bugaboo isigijau, nera ka lygint manevringumo, lengvumo ir grazumo😍 Bet as
zema, tai man jis tobulas. Ir nesam keliautojai, tad pusnys negasdina
indree100 parašė:
Ar ne sunkus tie tutti vezimeliai?
Su pirmagime turejau, nepatiko, griozdas Dabar Bugaboo isigijau, nera ka lygint manevringumo, lengvumo ir grazumo😍 Bet as
zema, tai man jis tobulas. Ir nesam keliautojai, tad pusnys negasdina
Ginte313 parašė:
Su pirmagime turejau, nepatiko, griozdasDabar Bugaboo isigijau, nera ka lygint manevringumo, lengvumo ir grazumo😍 Bet as
Mes irgi renkames tarp tutis modeliu, kadangi su vyru esam aukšti, tai nesinori atiduot nugarų 😊 plius norisi ir pravažumo , kadangi gyvenam palei Vingio parka, o ir siaip mėgstam vis kur išeit pasivaikščiot 😊 draugai turi Bogaboo, jau 3men naudoja, tai kol kas patenkinti, aišku ir mamyte ten ne aukštaūgė tai jai patogu, nes aš greit atmečiau dėl žemo lopšio 😊🤗 idomu tik kaip prie mūsų žiemos oru eisis važinėti, aišku tikėkimės geriausio
Olberke parašė:
Mamytės, gal kuri jau turi patirties: jeigu renkuosi, kad išmoka sumokama per vieną kartą, tai reiškiasi, kad man metinėje deklaracijoje atskaičiuos kažkiek nuo tos…
Man sodroje sake kai pildziau dekreta. Jei per karta noriu gaut pinigus, tai pildant metine pajamu deklaracija man kazkiek grazins pinigu.
Ginte313 parašė:
Gal ir nebus iki pat gimdymo, viskas cia normalu.
Man irgi nera,ir su pirmu sunum nebuvo😊
Kristinukas parašė:
Man sodroje sake kai pildziau dekreta. Jei per karta noriu gaut pinigus, tai pildant metine pajamu deklaracija man kazkiek grazins pinigu.
O Jums irgi išmoka persiskelia per dvejus metus? Nes man gimdyti sausį t.y. kitais metais. Klausiu nes kitoms Mamytėms gruodį. Nors matau, kad Jums 31 sav, tai reiškiasi sausį 😀 jau gailiuosi, kad nevažiavau į sodrą, o pildau internetu...
Janina1 parašė:
Gal turite kokių nors atsiliepimų apie Tutis vežimėlius? Kokia jūsų mylimiausia vežimėlių firma?![]()
Apie tutis esu girdejus daug atsiliepimu geri, bet man paciai jie asmeniskai labai dideli gyvenciau name/sodyboj tai jooo. Pravazumas ju geras
vaziuokle gera
bet butuki gyvenant tai jie man griozdas. Nors isitikinau geras vezimas retai kada buti mini
Janina1 parašė:
Gal turite kokių nors atsiliepimų apie Tutis vežimėlius? Kokia jūsų mylimiausia vežimėlių firma?![]()
Turim tutis orbit. Senesnis modelis. As patenkinta, geras pravazumas, erdvus lopsys. Puikus pasivazinejimams galtoje ir prastais saligatviais. Veliau pirkom sportinuka, nes su sportine dalim nebuvo patogu pvz nuvaziavus i parduotuve, nes nesilanksto kartu su remu.
Ginte313 parašė:
Su pirmagime turejau, nepatiko, griozdasDabar Bugaboo isigijau, nera ka lygint manevringumo, lengvumo ir grazumo😍 Bet as
Aš ir po tutis dabar bugaboo paemiau, tai kolkas labai džiaugiuosi
Olberke parašė:
O Jums irgi išmoka persiskelia per dvejus metus? Nes man gimdyti sausį t.y. kitais metais. Klausiu nes kitoms Mamytėms gruodį. Nors matau, kad Jums 31 sav, tai reiš…
Man sodroj supilde , kad per du kartus