Olberke parašė:
Mamytės turiu problemą. Ponaitis valgydamas man KANDA 🥴 Abu speneliai sužaloti ir tiesiog BIJAU žindyti, kad vėl neįkąstų. Įkandus - išsigąstu (viena, kai tai dary…
As tada neduodu papo ir sakau jei taip darys, negaus daugiau
Olberke parašė:
Mamytės turiu problemą. Ponaitis valgydamas man KANDA 🥴 Abu speneliai sužaloti ir tiesiog BIJAU žindyti, kad vėl neįkąstų. Įkandus - išsigąstu (viena, kai tai dary…
Ditutea parašė:
Jus ne viena,nezinau kas darosi mano mazajai,bet ji taip pat jau kuris laikas kandziojasi..pries koki menesi ikando taip,kad vos uzsigydziau per 2 sav,tada nustojo,…
Skaičiau dar rekomendacijas, kad reikia prispausti prie krūties, kad negalėtų įkvėpti. Reikės kažkaip bandyti, nors neįsivaizduoju, kaip. Nes atitraukiu jį nevalingai, iš skausmo. Žooodžiu 🥴 meldžiuosi papulių dievams, kad pasibaigtų šitas kanibalizmas
Mariia parašė:
Bandau kiekvieną kartą, tada ponulis pradeda verkti, lyg tai aš jam įkandau, o ne atvirkščiai
Olberke parašė:
Bandau kiekvieną kartą, tada ponulis pradeda verkti, lyg tai aš jam įkandau, o ne atvirkščiai![]()
Mano irgi buna verkia, sakau pats kaltas
Sandy20 parašė:
O sakykit ta tyrimą covid kaip daro tai labai baisus dalykas?
Mums darė prieš savaitę, prieš guldant į Santariškes, nemalonus tai dalykas🤦♀️ Dukrytė verkė, nuraminau greitai, bet man pačiai kai kišo tos pagaliukus į nosį, tai net ašaro iššoko🙈, kai į gerklę kiša, tai nieko, ė nosį labai nemalonu😬
Olberke parašė:
Skaiciau, kad reikia nosyte su krutine užspausti, tada neturės kitos išeities ir pakeis spenelį, ur taip kas kart įkandus, tik netraukti, nes sužalos ir per laiką jam susiformuos suoratimas, kad jei kąs tada negalės įkvėpti... Tik nerėkti, nes gali bijoti žįsti nežinau ar pasiteisina, bet galit pabandyti, gal padės
[email protected] parašė:
Skaiciau, kad reikia nosyte su krutine užspausti, tada neturės kitos išeities ir pakeis spenelį, ur taip kas kart įkandus, tik netraukti, nes sužalos ir per laiką j…
Ačiū. Šitą patarimą jau irgi radau ir bandysiu taikyti.
JulKo parašė:
Mums darė prieš savaitę, prieš guldant į Santariškes, nemalonus tai dalykas🤦♀️ Dukrytė verkė, nuraminau greitai, bet man pačiai kai kišo tos pagaliukus į nosį, tai…
nu kažkokia nesąmonė su tuo kišimu, jau as mieliau krauja duočiau paimti nesvarbu is kur,tik kad nekaisiotu tu pagaliuku🤨