Olberke parašė:
Bet per šias dienas supratau, kiek daug stiprybės mes, Mamos, turime! Žinoma, nelabai ir kitokio pasirinkimo galimybę turime, bet tikrai - Mamos turi kažkokią super…
Del savo vaiku, viska galim🥰
Olberke parašė:
Bet per šias dienas supratau, kiek daug stiprybės mes, Mamos, turime! Žinoma, nelabai ir kitokio pasirinkimo galimybę turime, bet tikrai - Mamos turi kažkokią super…
Del savo vaiku, viska galim🥰
Olberke parašė:
O taip! ❤️ Kai gimdydama, vos nemiriau, vistiek rupejo tik ar dukrai viskas gerai...
Olberke parašė:
100% tiesa...
Mums kai tridiene buvo, nesumeluosiu, kiaura para ant ranku buvo ❤ mazulelis labai prastai jautesi, norejo silumytes... na ir ka, is kazkur buvo tu jegu ❤
Ar isbere Radvila? Tridiene?
Lemone1 parašė:
100% tiesa...
Mums kai tridiene buvo, nesumeluosiu, kiaura para ant ranku buvo ❤ mazulelis labai…
Maniškis ir toks rankinukas buvo per tas dienas 🥰
Ačiū, Radvilui jau gerai, temperatūra po 3 paros nebekilo, išbėrimo bent jau nepastebėjau, dar šiandien žiūrėsiu, nebent bus iš tų vaikų, kur neišberia.
Olberke parašė:
Maniškis ir toks rankinukas buvo per tas dienas 🥰
Ačiū, Radvilui jau gerai, temperatūra po 3 paros nebekilo, išbėrimo bent jau nepas…
Vincentą išbėrė gal 4-tą parą. Temperatūra taip pat laikėsi, bet iš pradžių jam daviau per silpnas žvakutes - jam jau bent 180mg reikia, o aš dėjau 125🤦♀️ 🙂
gamtininke parašė:
Vincentą išbėrė gal 4-tą parą. Temperatūra taip pat laikėsi, bet iš pradžių jam daviau per silpnas žvakutes - jam jau bent 180mg reikia, o aš dėjau 125🤦♀️ 🙂…
Aš irgi dar šiandien tikiuosi bėrimo. 🤞 Dėl žvakučių, aš turėjau likutį 125, bet ir manau, kad jau reikėtų daugiau. Vyrą siunčiau nupirkti nurofeno, jam pasakė, kad 125 duoti, nors pagal svorį 250 reikėtų. Vyro klausiau, kaip taip, sakė, kad jo klausė kiek vaikui amžiaus, o ne kiek sveria 🤷
Olberke parašė:
Aš irgi dar šiandien tikiuosi bėrimo. 🤞 Dėl žvakučių, aš turėjau likutį 125, bet ir manau, kad jau reikėtų daugiau. Vyrą siunčiau nupirkti nurofeno, jam pasakė, kad…
Nes zmones, o ypac vyrai, labai daznai nezino kiek sveria vaikai 😁
Paracetamolis 10-15mg/kg kas 4-6 val
Ibuprofenas 5-10mg/kg kas 4-6 val
Olberke parašė:
Reikia salės pagalbos. Vaikui sukilo temperatūra 38.3, įdėjau žvakutę, nusimušo viskas ok, bet dabar praėjus 4h, vėl sukilo iki 38. Ar galiu praėjus 4h dėti žvakutę…
pabandykite kompresa vesu ant pilvuko ir kaktos mums vasara iskart nukrito temp. gal vaikuciui kiek palengves
Sveikos mamytes, noriu padiskutuoti apie pirmąjį gimtadienį, gyvename užsienyje pas mus viskas uždaryta kaip galima smagiai paminėti vaiko gimtadieni be fotosesijos? Gal turite kokių idėjų bus ir kitų vaikų metukų laiko, mūsiškis labai aktyvus ir jau vaikšto gal turit kokiu įdomių idėjų? Lauksiu atsakymu ačiū 😇🙏❤️
Olberke parašė:
Aš irgi dar šiandien tikiuosi bėrimo. 🤞 Dėl žvakučių, aš turėjau likutį 125, bet ir manau, kad jau reikėtų daugiau. Vyrą siunčiau nupirkti nurofeno, jam pasakė, kad…
Vincentas jau 12 sveria🙂 Skambinausi į ligoninę kai sirgo, o ir paskui vykom į priėmimą apžiūrai, nes bijojau sr ne vēl šlapimtakių ir inkstų uždegimas, tai pasakė, kad skaičiuoti maksimumus,kas nurodoma lapelyje, tiek paracerltamolio, tiek ibuprofeno🙂 T.y. paracetamolio 15mg/kg, o ibuprofeno 10mg/kg. Iš ibuprogeno naudojam Ibugard, nes su švirkštu jis, tai labai patogu sugirdyti ir kažkaip ilgiau veikė nei žvakutės🙂