Laurona parašė:
Sveikos. Įdomu pasidarė kaip jūsų mažyliai draugauja su žodeliu NE? Supranta jau ar dar ne? O gal išvis dar nežino?
Mano pradeda juoktis, kaip sakai ne 🤦♀️😂
Laurona parašė:
Sveikos. Įdomu pasidarė kaip jūsų mažyliai draugauja su žodeliu NE? Supranta jau ar dar ne? O gal išvis dar nežino?
Laurona parašė:
Kuo puikiausiai žino "ne" ir "negalima", dažnai užtenka to, bet kartais daro, kas "negalima" ir žiūri tiesiai į akis ar matau 😃 tas veidas vertas milijono 🤦😃 tai spėju, kad jau tikrina ribas 😃
Laukiu nesulaukiu, kol išmoksime susitarti 🤦
Mariia parašė:
Ir pas mus žodis Ne sukelia daug juoko😄
Olberke parašė:
Kuo puikiausiai žino "ne" ir "negalima", dažnai užtenka to, bet kartais daro, kas "negalima" ir žiūri tiesiai į akis ar matau 😃 tas veidas vertas milijono 🤦😃 tai sp…
Aha lygiai tas pats ☺️
Laurona parašė:
Maniske kaip ir supranta bet mes sakome cia negalima arba jeigu paima kazka tai sakome atiduok. Arba budavo jeigu kazko nenori pati sako ne. Bet dabar irgi stebi ar pamatysime ar ne kad ima kazka.
Laurona parašė:
Sveika jau supranta ne ir negalima 😊 bet labai nervuojasi kad negalima🙈😁😁
Laurona parašė:
Sakau, reaguoja niekaip atsisuka, pasiziuri, palaukia ir tesia "darbus"
Laurona parašė:
Puikiai viską supranta tie špokai. Kartais reikia kelis kartus pakartoti, trumpai paaiškinant kodėl negalima, o kartais užtenka vieno karto🙂 Gudrūs tie mažieji ir tikrina ribas - žiūri tai į mane, tai į vyrą - abu sakom - ne, negalima, tai apsisuka ir eina kitur😉
gamtininke parašė:
Puikiai viską supranta tie špokai. Kartais reikia kelis kartus pakartoti, trumpai paaiškinant kodėl negalima, o kartais užtenka vieno karto🙂 Gudrūs tie mažieji ir t…
Pas mus panašiai 😁 jeigu žino, kad kažko negalima tai daro lėtai ir mus stebi ar kažką sakysim 😁 buvo laikas, kai puikiai suprasdavo ir klausydavo, bet po kurio laiko nelabai dėmesį pradėjo kreipt arba dar pati supyksta, kad neleidžiam😁
Laurona parašė:
Pas mus panašiai 😁 jeigu žino, kad kažko negalima tai daro lėtai ir mus stebi ar kažką sakysim 😁 buvo laikas, kai puikiai suprasdavo ir klausydavo, bet po kurio lai…
Va va..buvo laikas klausė ko negalima..dabar nebe🤷 bent nevisad..
Ir nežinau ką daugiau besakyt..smarkiau pasibari-verkt, patrauki ją nuo daikto-verkt...