Emill parašė:
Maniske ant sono dabar visada miega, nematau problemos 🤷♀️
Sveikinimai!
Siaip vaikstancius vaikus, na ir suaugusius, jau kaip ir turetu i rankyte skiepyt. Maniskiams visus i ranka daro.
Emill parašė:
Sveikinimai!
Siaip vaikstancius vaikus, na ir suaugusius, jau kaip ir turetu i rankyte skiepyt. Maniskiams visus i ranka daro.
Emill parašė:
Dydžioji, taip pat dažnai ant šono, bet kažkur girdėjau kad typo būtinai naujagimiai turi ant nugaros ir pns tai vat toks klausimas, bet gal viskas gerai.
Kristalasxx parašė:
Ir man dar pora meteliu namie kol vaikas pradės i reception eiti 😩😂
Bet manau i mokoma kitais metais vesiu bent pora dienų i savaite po puse dienos 🙂
Jokūbas prades eiti į darželį kovo viduryje, 4 pusdienius. Aišku čia UK brangiai ir skaudžiai gaunasi, bet nusprendėm, kad visiems taip bus geriau
Veronika99 parašė:
Dydžioji, taip pat dažnai ant šono, bet kažkur girdėjau kad typo būtinai naujagimiai turi ant nugaros ir pns tai vat toks klausimas, bet gal viskas gerai.
Visada miega ant soniuko, ant vieno ar kito. Labai retai, kada užmiega ant nugaros ar pilvo, tik kai vežime miega.
Su puodo reikalais kažkaip neskubam, kažkur skaičiaus rekomendacijas , pradėti tik apie antrus metus. Bet vaikas vaikui nelygu
Margarita. parašė:
Sveikinimai!
Siaip vaikstancius vaikus, na ir suaugusius, jau kaip ir turetu i rankyte skiepyt.…
Aciu! 😊🎉
Ingrida97 parašė:
Jokūbas prades eiti į darželį kovo viduryje, 4 pusdienius. Aišku čia UK brangiai ir skaudžiai gaunasi, bet nusprendėm, kad visiems taip bus geriau
Na dėl puoduko, tai žinokit lb džiaugiuos, kad anksčiau sodinau nuo 10,5 mėn, nes jai tai tarsi naujas išmoktas dalykas, o va jau kai tuoj metukai, jai pradeda rūpėt kiti dalykai, o kai pradės vaikščiot tai manau jau jos nesulaikysiu, jei užsimanys kažkur varyt, tai ir lėks. Bent jau per porą mėn apsiprato, kas tas puodas, ką į jį daro.
Žinoma, vaiko nepasodinsi, jei jis nenori, arba sėdi jis arba ne. Jei nesėdi, geriau netraumuot, kad paskui nebijotų.
Dona86 parašė:
Na dėl puoduko, tai žinokit lb džiaugiuos, kad anksčiau sodinau nuo 10,5 mėn, nes jai tai tarsi naujas išmoktas dalykas, o va jau kai tuoj metukai, jai pradeda rūpė…
Ne visiem taip gerai sekasi ir aš nuo 10 mėm sodinu, mums iki šiol puodukas kaip baubas😬kokių tik žaidimų ir pramogų nesugalvoju ir pakeitem puoduką, du turim, nu nekaip su ašarom ir viskas, tad manau čia nuo vaiko priklauso. 🤨
Jums pasisekė😊👍
Rekomendavo man pertrauką padaryti, padariau, ir vėl tas pats🤦♀️🙆♀️
Dona86 parašė:
Na dėl puoduko, tai žinokit lb džiaugiuos, kad anksčiau sodinau nuo 10,5 mėn, nes jai tai tarsi naujas išmoktas dalykas, o va jau kai tuoj metukai, jai pradeda rūpė…
Jusu mergaitei kaip naujas dalykas, o manau kitam mazam vaikuciui kaip nezinomas baisus daiktas vaikas vaukui nelygu ir manau vieningos nuomones kada sodinti nera
JulKo parašė:
Ne visiem taip gerai sekasi ir aš nuo 10 mėm sodinu, mums iki šiol puodukas kaip baubas😬kokių tik žaidimų ir pramogų nesugalvoju ir pakeitem puoduką, du turim, nu n…
O mes tik pradejom sodinimus ir ka, vakar pasodinau pirma karta ir iskart pasiusiojo
iskart suprato kam skirtas tas puodukas
Siandien ryte nenorejo, supyko ir iskart stojosi neverciu, ateis laikas
ir jus manau ties tuo puodu neuzsiciklinkit, ateis savas laikas
Sveikos, sveikinam visus kurie jau sulaukė savo pirmojo gimtadienio😊 aš jau kelias dienas ieškau savo mergytei batukų, ir čia man jau kaip neįmanoma misija🙈 arba dydžių nėra, ar tai dydžių lentelė nenurodyta, arba visai ne kokie batukai. Gal kas pasidalins kur perka ar pirko savo mažyliams batukus? 😊
JulKo parašė:
Ne visiem taip gerai sekasi ir aš nuo 10 mėm sodinu, mums iki šiol puodukas kaip baubas😬kokių tik žaidimų ir pramogų nesugalvoju ir pakeitem puoduką, du turim, nu n…
Mes dar nebandėm tiesiogiai jo naudoti.. Bet tik adaptuojam.. Nes vos nupirkus bėgo kjp nuo baubo, nors dar net nežinojo kas tai...
Dabar puoduką pastatę svetainėj, ir jame sėdi lėlytė po kelių sav jau eina traukia lauk lėlę ir sodinu ją, su kiekvienu kartu vis ilgiau drąsiau pasėdi ir tokia patenkinta kai atsistojus pagiriu
kažkada prisitaikyt reiks ir reikaliukui pamėgint