dijaviko parašė:
Mane priziusi santarose nuo pat pirmo vizito, kontaktuojam su pacia gydytoja, mano ginei nereikia jokiu siuntimu rasyti🙂
Tai o aš kaune 😀 man reikia i kita ligoninę, todėl ir reikia siuntimo
dijaviko parašė:
Mane priziusi santarose nuo pat pirmo vizito, kontaktuojam su pacia gydytoja, mano ginei nereikia jokiu siuntimu rasyti🙂
buružėlė parašė:
Man iškilo klausimas, po depiliacijos cukrumi per kiek laiko atauga plaukai? Ir auginat tada ilgokai? Aš visada galvodavau, kad reiktų pabandyt, bet kažkaip bijau, …
Eidavau po kiekvienų mėnesinių. Po maždaug dviejų savaičių tie plaukai pradeda lyst, bet aš ne iš tų, kuriom jie trukdytų 😀 O dėl įauginėjimo, tai būdavo koks vienas kitas, bet labai retai
Beatrissss parašė:
O kas daretes NIPT ar pasitvurtino lytis?
Pasitvirtino
Beatrissss parašė:
O kas daretes NIPT ar pasitvurtino lytis?
Taip, abu kartus 🤗
juratinka1 parašė:
Tai as irgi is visai kito miesto😁 idomiai, gal kazkokios kitos aplinkybes, todel reikia🙂 as pirma kart tik su siuntimu vaziavau, veliau pati gydytoja skyre vizitus🙂
dijaviko parašė:
Tai as irgi is visai kito miesto😁 idomiai, gal kazkokios kitos aplinkybes, todel reikia🙂 as pirma kart tik su siuntimu vaziavau, veliau pati gydytoja skyre vizitus🙂…
Tai gal jūs leidžiates insuliną? Nes aš tai ne, todėl ir siunčia gine 😁 beto kaip jie galėjo numatyti vizitą po 3 mėnesių, nes aš jau seniai su endo bendravau 😁
amri parašė:
Kalbėjau su gydytoju, tai įtarė, kad čia ryšium su skydliauke. Trečiadienį pasidarysiu kraujo tyrimus ir bus aišku. Dabar visai gerai jaučiuosi![]()
Man pries nestuma dare skydliauke buvo gerai.
Tikekimes viskas jums bus gerai🌺
Begemotike parašė:
Na ka turesim mergyte 🌺
Sveikinimai🌸