mururu parašė:
Viską gausit. Už liepą dar nepateikė darbdavys duomenų ir tiek.
Tai kaip suprantu darbdavys turi pateikti duomenis, kad liepą buvau atostogose ir pan.? 🙈 o tada man tik viską tvarkys? Ar man pabandyt kreiptis pas savo buhalterę?
mururu parašė:
Viską gausit. Už liepą dar nepateikė darbdavys duomenų ir tiek.
Tai kaip suprantu darbdavys turi pateikti duomenis, kad liepą buvau atostogose ir pan.? 🙈 o tada man tik viską tvarkys? Ar man pabandyt kreiptis pas savo buhalterę?
Furija parašė:
Esu nusipirkusi spiritinių servetėlių, tai su jomis nusidezinfekuoju ir pirštus prieš dūrį ir adatėlę.
Bent jau man buvo pasakyta griežtai vengti spiritinių servetėlių, nes gali iškreipt duomenis. Liepė tik muilu plaut pirštus ir gerai nusišluostyt.
Kopijuoju info iš gydytojos:
Laba diena,
siunčiu informaciją apie gestacinį diabetą.
Mokomasis video apie gliukozės matavimą (prašau atkreipti dėmesį, kad spiritinės servetėlės netinkamos naudoti!, prieš matavimą rankas nusiplaukite su muilu ir nusausinkite. Pirmą kraujo lašą nuvalykite sausa servetėle, matavimą atlikite su antru kraujo lašu):
Burundukėėė parašė:
Man sodroje sakė liepa turi įsiskaičiuoti, nes skaitėsi, kad aš dirbau dar.
Na ju puslapyje rasoma kitaip, jeigu truksta stazo, tai gal pritempineja, kad butu, bet del ismokos dydzio, t.y. skaiciavimo paskutinis menesis pries dekreta nesiskaiciuoja 🤷🏻♀️ Tai klausimas klaidinga informacija ju puslapyje ar konsultante klaidingai informavo.
Agnė M.A. parašė:
Merginos o pientraukius pirksit?ir kokius jei taip
![]()
Is anksto, tai tikrai ne juk nezinau kaip seksis maitinti, jei prireiks vyras nuleks ir nupirks
amberiukas parašė:
Is anksto, tai tikrai nejuk nezinau kaip seksis maitinti, jei prireiks vyras nuleks ir nupirks
![]()
As su pirmu nepirkau tai irgi vyrą nusiunčiau. Mastau ir dabar nepirkit. Gal net nereiks
amberiukas parašė:
Na ju puslapyje rasoma kitaip, jeigu truksta stazo, tai gal pritempineja, kad butu, bet del ismokos dydzio, t.y. skaiciavimo paskutinis menesis pries dekreta nesisk…
Man net dvi koncultantės patikino kad man įsiskaičiuos liepa į stažą ir man priklausys dekretinės, tik sakė reikia iš darbdavio sulaukti duomenų apie liepą, nes aš liepą dar ir ant biletenio buvau pusė mėnesio.
Burundukėėė parašė:
Man net dvi koncultantės patikino kad man įsiskaičiuos liepa į stažą ir man priklausys dekretinės, tik sakė reikia iš darbdavio sulaukti duomenų apie liepą, nes aš …
Tai viskas aisku, jums skaiciuosis i staza, bet ne ismokos vidurkiui, taip bent jau as suprantu 🙄
Burundukėėė parašė:
Man net dvi koncultantės patikino kad man įsiskaičiuos liepa į stažą ir man priklausys dekretinės, tik sakė reikia iš darbdavio sulaukti duomenų apie liepą, nes aš …
Sodra vienaip ar kitaip turi gauti duomenis už liepą. Kol jų neturės, nieko nepaskaičiuos.
Taip, į dekreto išmoką liepos neskaičiuos, bet į stažą skaičiuojasi.