amberiukas parašė:
Nieko net neturiu 🙈 nu tik leliukui kelis rubelius.
As irgi lygiai taip pat 🤭🤭🤭
amberiukas parašė:
Nieko net neturiu 🙈 nu tik leliukui kelis rubelius.
As irgi lygiai taip pat 🤭🤭🤭
eglioshe parašė:
Anksciau neturejau jokiu problemu su miegu, viskas buvo gerai - jau apie men laiko, kad negaliu normaliai issimiegoti. Tik atsigulu ant kairio sono - pradeda mausti…
Aš planuoju šio mėnesio pabaigoj skalbtis viską, o rugsėjo vidury krautis kai bus kokios 34sav. Dabar dar perkam perkam viską 🙈 ir pabaigos nesimato tų pirkinių 😃
Badulina parašė:
O yra kas Klaipedoje gimdysit? Kaip ten su priemejais? 🤭
Aš esu iš Klaipėdos, bet Klaipėdoj gimdysiu tik tokiu atveju jei viskas labai greitai prasidės ir nespėčiau davažiuot iki Kauno
Badulina parašė:
O yra kas Klaipedoje gimdysit? Kaip ten su priemejais? 🤭
Aš pirmą gimdžiau, 41 sav. skatino, tai nuo ryto vandenų nuleidimas, tabletės, po to jau lašelinė su skatinamaisiais, pagimdžiau po 12 val., niekam nieko nemokėjau, priežiūra buvo gera 👍 ir gydytojai ir akušerės super buvo 👍 dabar vėl Klaipėdos GN gimdysiu ☺️
Makytaaa parašė:
Aš esu iš Klaipėdos, bet Klaipėdoj gimdysiu tik tokiu atveju jei viskas labai greitai prasidės ir nespėčiau davažiuot iki Kauno![]()
O kodėl į Kauną važiuosite? 😇 Ar yra kokių indikacijų? 😇
Makytaaa parašė:
Aš esu iš Klaipėdos, bet Klaipėdoj gimdysiu tik tokiu atveju jei viskas labai greitai prasidės ir nespėčiau davažiuot iki Kauno![]()
Dziaugiuosi,kad niekur nereikia vaziuot man, bet man idomu,kaip nusprendziama,kad jau reikia vaziuot pvz is kauno i klaipeda?🤔
Man su pirmu vandenys nubego,tai as nzn per kiek cia laiko pagimdysiu, buvau GN po valandos. Pasake,tai ko cia taip leket o as is kur zinau, kada pagimdysiu,per 20 val ar per 20 min
waily parašė:
Dziaugiuosi,kad niekur nereikia vaziuot man, bet man idomu,kaip nusprendziama,kad jau reikia vaziuot pvz is kauno i klaipeda?🤔
Man daktare sake jai nubega vandenys, kad valandos begyje jau but lygoninej, tai dabar net idomu pasidare nejaugi galima neskubet
kandoriuke parašė:
O kodėl į Kauną važiuosite? 😇 Ar yra kokių indikacijų? 😇
Ne jokiu indikaciju nėra, tiesiog noriu jog vyras būtu šalia tiek per gimdyma tiek po jo, o Klaipėdoj tas neimanoma
waily parašė:
Žinot visu situacijos skirtingos, vienom nubėga vandenys, kitoms tenka kirpti, kitoms pirma prasideda sarėmiai kitoms ne, na žinot viskas priklausys nuo situacijos o gal išvis teks po termino gimdyt, tai tada tikrai tik į Kauna važiuosiu
Murmara parašė:
Man daktare sake jai nubega vandenys, kad valandos begyje jau but lygoninej, tai dabar net idomu pasidare nejaugi galima neskubet![]()
Na nežinau kaip yra ištikruju, bet mano šeimos rate, tai moteris maudėsi duše ir net nepajuto kad vandenys nubėgo, nusimaudė nuėjo ramiai miegot, po kokiu 3-4val prasidėjo stiprūs sarėmiai, tai kol iki ligoninės davažiavo, tai vos mašinoj nepagimdė, ir nieko neatsitiko kad atvažiavo vėliau nors vandenys buvo nubėge prieš tiek valandu 🤷♀️
Makytaaa parašė:
Ne jokiu indikaciju nėra, tiesiog noriu jog vyras būtu šalia tiek per gimdyma tiek po jo, o Klaipėdoj tas neimanoma![]()
Neisivaizduoju kaip po vendenu nubegimo galima eit miegot ir nepajaust, na man su pirmu vaiku kai nubego, dar ilgai ten viskas lasejo aisku jau ne tiek daug, ne taip kad nubega, ir poto nei laso nebuna.
Murmara parašė:
Neisivaizduoju kaip po vendenu nubegimo galima eit miegot ir nepajaust, na man su pirmu vaiku kai nubego, dar ilgai ten viskas lasejo aisku jau ne tiek daug, ne tai…
Visom viskas skirtingai 😌