Va va, man tai net baisu, kokie daktarai buna. Cia irgi buvau Santarose pas viena gydytoja du kartus. Per pirma echo ji tik ziurejo ir seselei diktavo - tas norma, anas norma, kazkokiais trumpiniais kalbejo. Vienu momentu pagalvojau, kad matosi sirdele. Sakau: "cia sirdele?" Ji man sako: "ne". Viskas. Tada supratau, kad jos geriau nieko neklausti. Per antra echo galvoju nu paklausiu, gal ana karta ne nuotaikoj buvo. Vel ziurejo ziurejo, nieko nekalba, nieko nesuprantu kas ten matosi, tik is bendro supratimo kur rankyte, kur kojyte, o kai pas mane du leliai, tai dar sunkiau suprast kur kas. Na ir vienu momentu man pasirode, kad matosi abidvi merginos vienu metu - susikaupiau ir sakau: "ar cia abudu matosi?", o gydytoja man pasaipiai atsako: "tai ne trys gi". Nu griuk negyvas. Va tokia kultura mediku. Apie lyti net neuzsiminiau, nes privaciai nuejus viska issamiai aprode, paaiskino, isitikino ar matau rankyte, kojyte, ar matau inkstukus, sirdute, nu NEPALYGINSI. Tik labai gaila, kad turi eiti privaciai, kad sulauktum korektisko ir mandagaus bendravimo. Juk cia mano vaika ziuri, tikrina, negi sunku i klausimus atsakyti ar parodyti kur kas yra. Ypac abydna, kai moki ta susikta sveikatos draudima, o turi eiti privaciai, kad gautum info apie savo vaika.