Sveikos 🙂 Na ką, neprireiks man ryt siuntimo, vakar su vyru tik įsitaisėm 22 val. ant sofos kartu vakaroti ir tik jaučiu toks - pokšt ir netrukus nubėgo vandenys 🙂 Tai pasikvietėm senelius, aš nuėjau po dušu palįsti ir išvarėm į VGN 🙂 Po sunkios nakties 08:31 gimė mano sūnus, 3450, 53 cm., tai gana tiksliai nuspėjo svori su echo 😮 Apie Vgn, tai tikrai geri atsiliepimai, nuo atvažiavimo apie vidurnaktį iki dabar personalas malonus, kantrus, padeda 🙂 Galėčiau tik prisikabinti prie to, kad atvykus pasakiau, jog norėsiu epidūro, nes prie 3 cm. sąrėmiai jau buvo ohoho ir tokie dažni, kad nu velnias juos griebtų, bet gavau epidūrą tik po 4 val., buvo labai sunki naktis, o ir kai gavau, tai jau buvo per vėlu normaliam, tai gavau kažkokį kitokį, kur visus sąrėmius smagiai jaučiau toliau tik ne per visą pilvą, o pilvo apačioje 🙂 Kas dar nepatiko, kad po gimdymo mane į palatą ir parvežė su tuo epidūru nugaroje, nežinau kelioms gydytojoms sakiau, kad neištrauktas, tai visos sakė, kad anesteziologė žino ir ateis, tai pragulėjau gal 4 val. nejudėdama, kol atėjo anesteziologė ir sakė, kad vos atgamino, kad pas mane dar neištrauktas 🤷♀️ Ir dar galėčiau prisikabinti prie kateterio, Santarose man jis buvo į dilbį suvarytas ir su juo buvau 3 dienas, netrukdė, čia suleido per sulenkimą, dėl to negaliu rankos sulenkti, plaukų susirišti, kaukės užsidėti, mažylio normaliai laikyti, na šioks toks nepatogumas 🙂 Ir gaila negavom palatos su patogumais, tai teko pėdinti koldoriumi iki tuoleto, net oro pritrūkau, jaučiausi kaip po ilgiausio maratono 🙈🙉😂 Tiesa, labai rekokenduoju sąrėmiauti po dušu, kai pasakė, kad nežino kada padarys epidūrą, tai nuėjau į dušą, pasileidau karštą vandenį ir ten prastovėjau, kai jau trūko jėgų stovėti, tai susirangiau toje dušo kabinoje, ranką užkimšau kanalizacijos angą ir prisipildžiau pilną, tai kol padarė epidūrą, tai ten ir tupėjau ištisai, kol atėjo gydytoja ieškoti, nes sakė kiek ėjo į palatą, manęs vis nėra ir nėra 😄 Gaus VGN gerą sąskaitą už vandenį 🙊