2020.10.25 21:51 (prieš 3 mėn.)
Moterys noriu pasiguosti, ketvirtadienį atvažiavau į ligoninę su šeima ( 3 val kelio), mano akušerė liepė pasiimti daiktus, sako tikriausiai skatins, nes penktadienį buvo terminas 40+3 sav. Ketvirtadienį padarė echoskopa, lelius apie 5 kg, pasakė kad šiandien nieko daugiau nedarys nes gydytoja neturi laiko, pasiūlė permiegoti ligoninėje, atsisakiau nes už 40 min. turim mažytį vasarnamį. Liepė atvažiuoti kitą dieną 12:00, greičiausiai guldys ir skatins. Atvažiavau su visais daiktais, pralaukiau valanda tai nusivedė į palatą matavo širdies tonus ir pan. Dar po pusvalandžio į kitą palatą - patikrino gimdos kaklelį, jokių didelių pokyčių 1,5 cm atsivertęs, dalinai subrendęs. Pasakė laukti iki 15:00, ateis vyr gydytoja ir aptars reikalus. Aišku prasedejau viena iki 17:00, jokios info, jokio dėmesio, maisto teko eiti pačiai ieškoti, kadangi buvo per vėlu, tai seselė parūpino paskutinį likusi patiekalą. Visą tą laiką prasedejau ant kėdės su knyga, besikraustydama iš proto. Galiausiai atėjo 2 gydytojos ir pradėjo sakyti kad konsiliumas nusprendė manęs neskatinti ir man leis pernesioti iki 11 dienų, neva su tokiu dideliu leliu jie nori natūralių saremiu, nes bus lengviau gimdyti. Tafa man sukilo panika, sakau tai lauksim kol bus 6 kg? Atsakė, kad jei gimdymo metu galva neisistatys į grimo kanalą tai darys pjūvį ir viskas. Neva nemato reikalo dabar krapstyti nes leliui atrodo viskas ok ir dar galiu palaukti. Vėl pasiūlė permiegoti, bet aš vėl atsisakiau, atvažiavo vyras ir grizom į vasarnamį. Beje man liepė grįsti antradienį dar vienam patikrinimui. Praverkiau visą naktį, bijau gimdymo, toks dydis, bijau visokių ligu, nesklandumu, sudėtingos situacijos ir pan. Visiška panika. Šeštadienio rytą susikambinam su savo miestelio akuseremis, jos susisiekė su ligonine bet gavo tą patį atsakymą, kad man reikia gimdyt natūraliai. Mano miestelio akušerės man nerekomendavo grįsti namo ir laukti vasarnamyje iki antradienio, tai laukiu, bet ilgiau negalesiu nes vyresneliui vis tik reikia į darželį ir visokių reikalų yra. Kita vertus akušerės nori kad pasilikciau ligoninės viešbutyje, bet viešbutis sako vietų nėra. Cituacija tiesiog nuostabi. Nebezinau nei ką galvoti nei ką daryti. Jaučiuosi palikta likimo valiai