juratinka1 parašė:
Aš jau šiandien sakiau, tai supyko net, išvis sako kam tada čia atėjai 😳🙄🙉
As manau jus rytoj apziures ir nuspres skatinti ar laukti ir pan. Man kaklelis nesivere, tai labai greitai suskatino, aisku ne 2-oj buvau
juratinka1 parašė:
As manau jus rytoj apziures ir nuspres skatinti ar laukti ir pan. Man kaklelis nesivere, tai labai greitai suskatino, aisku ne 2-oj buvau
amberiukas parašė:
As manau jus rytoj apziures ir nuspres skatinti ar laukti ir pan. Man kaklelis nesivere, tai labai greitai suskatino, aisku ne 2-oj buvau![]()
Tai va, šiandien mane jau apžiūrėjo, ir ant kėdės, ir echoskopu, ir judesiukus skaičiavau, bet dėl rytojaus nieko nesakė, tik kad kraujo tyrimus darys ir viskas. Tai vat ir tokioje nežinomybėje esu, apie skatinimus tai niekas nekalbėjo visai, tik kad gulėt gali tekti ilgai ir viskas..
Lenauriene parašė:
Man su pirmagimiu nuleido irgi slapima, tik nepamenu kodel, gal kai epidura padare, ar prieš stumima paruošė, tai irgi perstejo kurį laiką, geriausia buvo slapintis…
Man jau lyg ir praeina, bet dar kartais būna... Tikiuosi greit praeis 🤞 Dabar irgi kai tik galimybė yra, tai duše apsiprausiu.
PinaColada_ parašė:
Na ir aš prisiduodu pagaliau! 14.56 gimė mūsų "mažyle" 4218kg 😯☺️❤️ Negaliu patiket, kad neplyšo ir nekirpo su tokio svorio leliuku!☺️
Sveikinimai 🤗💐 Pavarėt su tokiu "mažyliu" 😁 Baltai pavydžiu, kad nereikėjo kirpti 😃
satyriuke parašė:
Zinokit valgo daznai, kas kokias 2-3val,nu bet vakare kas pasidaro, tai nesuprantu, rekia ir rekia... Kas valanda gal ir mažiau krūties ieško... Net nežinau kas cia…
Mums tas pats! Nakti keliames vos 2 kartus valgyti, diena irgi normaliai, kas ~2val, bet vakare..maratonas, kas puse valandos nori ir taip kokius 6kartus iki ejimo miegoti nakciai..🤯😀
juratinka1 parašė:
omg ☺️ laukit jūs rytojaus ir viso gero sakykit aš čia daugiau negulėsiu, nereikia kankintis, tada griežčiau su jom 😖
Menta parašė:
omg ☺️ laukit jūs rytojaus ir viso gero sakykit aš čia daugiau negulėsiu, nereikia kankintis, tada griežčiau su jom 😖
Tai vat, kad jau ir norėtųsi taip sakyti, bus matyt kas rytoj čia ateis, ir ką kalbės 🙉🙄 atrodo, kad malonumas čia toje ligoninėje gulėti...
Pasigimdėm ir mes, 40+6 buvo nustatytas GD. Tai sian atvariau gultis 9 ryto į vgn. Kaklelis buvo 3cm, kai patikrino prasidėjo lengvi sąrėmiai, po to skatino nes nevyko nieko. Priduria pasiprašiusi ir palata mokama gavau. Ir 16.42 mergyte 3800,52cm. Nors per echo sakė bus nedidele:))