Mamyciuke123 parašė:
Ir aš valau, nu čia dabar negalima 🙈🙄😁
Na išorėje tai taip .Bet krapštyti .Tai nelabai gerai .
Mamyciuke123 parašė:
Ir aš valau, nu čia dabar negalima 🙈🙄😁
Na išorėje tai taip .Bet krapštyti .Tai nelabai gerai .
Mig.. parašė:
https://www.tavovaikas.lt/lt/6-12-menesiu/g-49253-dazniausia-ausu-valymo-klaida-kodel-ji-kelia-pavoju
Kodel nusprendet, kad krapstom?
kaktuse90 parašė:
Tikrai nesijaudinkit ir nelyginkit savo vaikų su kitais nes labai daug faktorių sudaro. Skatinkit po truputį, nes tikrai nepakenksit jeigu viską darysit lėtai, ir …
Jeigu cia skirta ir man, del to miegojimo.
Aciu uz palaikyma.
Tiesiog skaitai ir supanikuoji.ir baisu ka praziuret. Del to ir stengies su visais i traukini.
braskyte22 parašė:
Ar daug kam dar miega trumpus miegelius dieną? Mes vargstam su 5 miegeliais.. Tik uzsupu lauke vezime, nusirengiu, jau vel rengtis nest namo, o jeigu noriu kad numi…
Manoji irgi miega dieną 5 miegelius. Du trumpi (30-40min) po nakties miego, tada pietų miegas apie 3 val, ir vėl vakare 2 trumpi (30-40 min). Pietų miegui visada einam pasivaikščioti, užmiega vežime, dažnai pabunda po 20 min, matyt miego ciklas keičiasi, tai dar pavežioju ir įmiega tada ilgam. Dažniausiai ir paliekam miegoti ant terasos, jeigu nėra didelio šalčio ar vėjo.
O tie trumpi miegeliai mane irgi vargina. Migdau 30 min kad vaikas pamiegotu 30 min 🙈 nu o ką darysi, miegoti juk reikia. Ramina tai kad aš ne viena 😀 paskutinėm dienom aš kartais net niekur neinu, užmigdau lovoje ir lieku gulėti kad tik pamiegotu nes kartais isbunda kai išlipu iš lovos 😀 o prieš naktį pamaitinu 20h, tada pabendraujam pazaidziam, tada vėl maitinu kokia 21.30. Kartais užmiega 23h, kartais 24h, naktinis migdymas irgi kantrybės išbandymas, nes valgo, snaudžia, valgo, snaudžia, tai užtrunka kol įmiega 🙈 bent naktį ismiega 6-7 val
Įdomu kokios ir kitų patirtys ☺️
Evelina_pr parašė:
Manoji irgi miega dieną 5 miegelius. Du trumpi (30-40min) po nakties miego, tada pietų miegas apie 3 val, ir vėl vakare 2 trumpi (30-40 min). Pietų miegui visada ei…
Aš nuo praėjusios savaitės bandau įvesti / suprasti ritmą.
Rytas: ~ 7-8 val. prabunda, pavalgo ir miega ~ 1.5 val.
Pietūs: pabūdrauja, pavalgo ir tada ~12 val. ėjimas į lauką 2 val. miego.
Popietė: 15.30 val. vėl laukas ir 2 val. miego.
Vakaras: jeigu pavyksta - vakarinis trumpas 30 min miegas.
21-22 val. migdymas, kuris tęsiasi iki 24 val. Šiuo metu ieškau ritualų ir pan, kurie pagelbėtų su nakties miegu, nes labai sudėtingai sekasi užmigdyti.
Zaneta.Z parašė:
Aš nuo praėjusios savaitės bandau įvesti / suprasti ritmą.
Su naktiniu migdymu tai ir mes vargstame 🙈 o dėl ritmo tai pas mus irgi šioks toks nusistovėjęs, bet pvz buvo kurį laiką kėlėsi 7-8h, dabar jau keliasi 6-7h. Su pietų miegu šiandien irgi staigmena nes miegojo tik 1 valandą 😀 galvoju gal nori daugiau valgyti, gal koks augimo šuolis, tai dar kolkas dienotvarkės neturim ☺️
Evelina_pr parašė:
Su naktiniu migdymu tai ir mes vargstame 🙈 o dėl ritmo tai pas mus irgi šioks toks nusistovėjęs, bet pvz buvo kurį laiką kėlėsi 7-8h, dabar jau keliasi 6-7h. Su pie…
Man krūties streikas, svorio neprieaugis, o to rezultate lakstymas pas gydytojus visą ritmą išmušė.
Bandau su ėjimu į lauką vėl sudėlioti dienos miegą, nes jeigu 3 mėnesio pradžioje pavykdavo užmigdyti maitinant krūtimi, tai dabar jau šis būdas veikia tik naktį
Zaneta.Z parašė:
Ačiū. O sakykite, maudote kas vakarą? Ar prieš miegą užsiimate kokia veikla- barškučiai, lavinimo kilimėlis? Ar kažką ramesnio jau?
Kas vakarą maudomes, bet tos maudynės mūsų gal 5-7min trunka, nemirkau ilgai
O veikia tai įvairi prieš miegą ir kilimėlis, ir batskuciai ir kas tik dar reikia, kad tik mano ponia neverktu ir nespiegtu 😀
Zaneta.Z parašė:
Man krūties streikas, svorio neprieaugis, o to rezultate lakstymas pas gydytojus visą ritmą išmušė.
Man irgi ne visada dieną užmiega su krūtimi, tokiu atveju gelbėja čiulptukas 🙈