Kisulita parašė:
Viena išmoka - vienkarintė išmoka gimus vaikui, o kita išmoka vaiko pinigai 😊
Gerai kad priminėt, dar nieko nepateikiau 🤦♀️😁
Kisulita parašė:
Viena išmoka - vienkarintė išmoka gimus vaikui, o kita išmoka vaiko pinigai 😊
Evelina_pr parašė:
Sveikos mamytės, kiek laiko jūsų vaikučiai valgo iš krūties? Ar pavalgo iš vienos, ar tenka abi duoti?
Mano mažylis valgo iš abiejų. Pirmai iš vienos apie 8-10min, tada atsirūgsta ir iš kitos 8-10min, o kartais kiek trumpiau. 😊
zaylya03 parašė:
Tai aš pati buvau nieko nepateikus, kažkam užsiminis formume irgi pati prisiminiau ir supildžiau praeitą penktadienį 😁
Maniškis kaip šiąnakt atpylė 😧 Fontanu ant manęs, ant lovos ir ant savo drabužėlių, būsiu permaitinusi, galvojau nepavalgo mažiukas, nes ta krūtis visa ištižusi, atrodo nedaug ten to pieno, tai vis siūliau ir siūliau jam krūtį, matėsi neryja godžiai, nelabai nori, bet paima, tai vat ir gavau atgal tą savo pieną 🤦♀️ Toks neramus buvo, galvojau alkanas vargšiukas, bet pasirodo tiesiog kakoti norėjo, nes po to kai susitvarkėm tai ir išsikakojo gerai, ir dujų išėjo.
nu kad turim plaukuciu tai turim 🙊🙊dijaviko parašė:
O plaukuciai kokie🤩 tuoj reikes i kirpykla😁
Vikute12 parašė:
nu kad turim plaukuciu tai turim 🙊🙊
As kai buvau nescia svajodavau ir pilvo gyventojai sakydavau, kad ji gims su ilgais, tamsiais plaukais, zodziu i mama o gime su nelabai ilgais ir sviesiais (i teti ☹️) 😃
amberiukas parašė:
As kai buvau nescia svajodavau ir pilvo gyventojai sakydavau, kad ji gims su ilgais, tamsiais plaukais, zodziu i mamao gime su nelabai ilgais ir sviesiais (i te…
Ir pas mus panašiai 😂