Evelina_pr parašė:
Dėl apžiūros po gimdymo - lankausi valstybinėj poliklinikoj Vilniuje, net nebuvo kalbos kad nepriims, kaip tik užrašė prieš Kalėdas. Tai čia matyt nuo gydytojos pri…
Man valesi gimda irgi netoli keturių savaiciu
Evelina_pr parašė:
Dėl apžiūros po gimdymo - lankausi valstybinėj poliklinikoj Vilniuje, net nebuvo kalbos kad nepriims, kaip tik užrašė prieš Kalėdas. Tai čia matyt nuo gydytojos pri…
Man valesi gimda irgi netoli keturių savaiciu
Mig.. parašė:
Vaikas nejaučia diskomforto. Ir esu klausausi, sako visi valgo maži iš papo,koks man skirtumas tas tavo nuogas papas . O vyras vaikui dažnai pasako ,mama maitina ei…
cia rimtai tada vyro požiūris kaip senais laikais kai viska reikia slėpti, nesirodyti ir t.t o va maniškis ne zodziu nera užsiminęs pvz .sedim visi kada man reikia nusitraukiu,kada reikia pamaitinu.
Evelina_pr parašė:
Man dar iki šiol šiek tiek šviesiai patepa, realiai dar tik kelios dienos, kai užtenka kasdienio įkloto. 4 savaičių dar ir krešuliukų buvo.
Mig.. parašė:
Vaikas nejaučia diskomforto. Ir esu klausausi, sako visi valgo maži iš papo,koks man skirtumas tas tavo nuogas papas . O vyras vaikui dažnai pasako ,mama maitina ei…
Koks keistas vyro požiūris
Mamytės, padėkite, gal kuri susidūrė su tokia situacija, galėsite atsakyti į mano klausimus..
Šiandien buvome pas gydytoją 2ojo mėnesio vizitui ir skiepams, skiepus padarė. Situacija tokia, kad vaikui yra labai ryškus hipertonusas, užrašė pas neurologą, pažiūrės ir paskirs mankšteles.
1) Skaičiau ir uošvienė sako (vyrui taip buvo, kai buvo kūdikis), kad esant hipertonusui atideda skiepus, gal žinote kodėl??? (Mums tai šiandien padarė🤷♀️🤷♀️)
2) Kaip jūsų vaikučiams padėjo tos mankštelės? Ar pasiketė vaiko elgesys, miegas?? Ar daug jų reikėjo?❤
AČIŪ⚘
Na, dėl apžiūros pas ginekologė, tai privalo apžiūrėti. Mane apžiūrėjo nors ir karantinas ir kovidas. Nes galit jaustis gerai, bet būti kažkas blogai. Maža ko pasitaiko. O dėl santykių, tai manau jei jau gimda issivaliusi ir jaučiate, kad galite pamėginti, tai ir mėginkite. Jei pajusite diskomfortą, tai nutraukite viską ir tiek.
Mig.. parašė:
Aš manau, kad čia svarbiausia kaip vaikas jaučiasi, jei jam natūralu ir nėra nejauku, tai vadinasi ir viskas gerai. Gi netraukiat vaiko su savim į kambarį, pats būna. Jei būtų jam blogai, iškart pamatytumėt. Pašnekėt su vyru reiktų, kad vaikas į Jūsų krūtinę kitaip žiūri nei jis. Šitoj vietoj, aš drausminčiau vyrą, kad vaikui kokių kompleksų neįvarytų..
Laimushke parašė:
Mamytės, padėkite, gal kuri susidūrė su tokia situacija, galėsite atsakyti į mano klausimus..
del skiepu nezinau. Neskiepija,jei serga vaikas,bet ar hipertonusas liga🤔🤷♀️
O del manksteliu, buvau labai patenkinta,kai su pirmuoju turejom. Iskarto sutvirtejo, galvyte geriau pradejo laikyti, vartytis greit po manksteliu pradejo. Mane pamoke kaip,plius pati ziurejau kaip mankstina, tai ir namie tuos pacius pratimus darem. I manksteles pradejom eiti nesuejus 3 menesiams
waily parašė:
del skiepu nezinau. Neskiepija,jei serga vaikas,bet ar hipertonusas liga🤔🤷♀️
Ačiū, o kiek ilgai teko vaikščioti į mankštas kol pradėjot matyti pasikeitimus? (Mūsų vaikas dėl hipertonuso labai neramus, pastoviai miegodamas nevalingai sujuda - atsikelia, dienos metu jam tikriausiai skauda raumenukus, tai pastoviai verkia😔😔)
Laimushke parašė:
Ačiū, o kiek ilgai teko vaikščioti į mankštas kol pradėjot matyti pasikeitimus? (Mūsų vaikas dėl hipertonuso labai neramus, pastoviai miegodamas nevalingai sujuda -…
Na pas mus ne hipertonusas buvo, buvo vienoje puseje labiau padideje tonusai.
Mums skyre 10 manksteliu, tai nepamenu 2 ar 3 savaites vaiksciojom bet jei nebuvo manksteles ar savaitgaliais pati mankstinau dar