Evelina_pr parašė:
Mamytės, ar tepate kokiu kremu leliukams veidą kai einate į lauką? Orai vėsta, vis galvoju kad nenušaltų veidukas 🤔
Tepu weleda. Patarė šį, nes natūralesnės sudėties. Tik reikia patepti 15-30min prieš ėjimą į lauką 😊
Evelina_pr parašė:
Mamytės, ar tepate kokiu kremu leliukams veidą kai einate į lauką? Orai vėsta, vis galvoju kad nenušaltų veidukas 🤔
Tepu weleda. Patarė šį, nes natūralesnės sudėties. Tik reikia patepti 15-30min prieš ėjimą į lauką 😊
slynute parašė:
Ar jusu maziukai daznai "bezda" ? maniske pradeda bezdet ir verkti is karo... 🤔🤔🤔 maitinu misinuku..bet valgyt praso kas 2h diena bet suvalgo max 60ml... o buna ir …
Na as misinuka duodu grieztai ne greiciau, nei po 3val ir darau norma, kuri priklauso, valgo kiek ji nori.
braskyte22 parašė:
Skamba labai normaliaitiesa, o maitinate mp?
Ne ☹️ Misriai, bet pieno jau mazai turiu, daugiau misinuka valgo.
Kanele parašė:
Mano irgi
Ne,nieko. Tiesiog suejo 6 savaites ir nuo tos dienos(sutaoimas ar ne🤷♀️) kakina 2 k dienoj,vakare ..
Is mano mitybos, tai kadangi pabere veiduka, iki minimum sumazinau saldumynus ir nebevalgau surio, anksciau kasdiena ji valgiau. Tai nzn kiek sitas itakot galejo🤷♀️
Evelina_pr parašė:
Naudoju Uriage leliuku kosmetika, tiek uzpakali tepu ju kremu ir veidui nupirkus specialu saltuoju metu. Perku is www.herba.lt
Evelina_pr parašė:
Naudojam weleda nuo salcio ir vejo, visada tepu ir naujagimei ir vyresnelei 😏👍
Evelina_pr parašė:
Weleda nuo šiandien
waily parašė:
Ne,nieko. Tiesiog suejo 6 savaites ir nuo tos dienos(sutaoimas ar ne🤷♀️) kakina 2 k dienoj,vakare ..
Hmmm nu tikiuos ir aš tokio stebuklo. Bet gimtadienis ant nosies, o taip noriu aš skanumynų!!
Kanele parašė:
Weleda nuo šiandien
O aš valgau saldumynus kasdien, esu daug ko atsisakiusi,bet saldumynų ne, mes reikia energijos dienai...
Kanele parašė:
Nu nežonau ar čia normalu, lygiai 6 sav, nuo vakar intensyviai guledama ant nugaros verciasi ant kairio šono..ir šiandien jau apsiverčia 🤔
Wow 😁