saundstorm5 parašė:
Pas mane beveik trimetes galvyte 49cm🙂
Reikės rytoj savo vyresnėlio galvą pamatuoti, įdomu kiek bus 🤔
saundstorm5 parašė:
Pas mane beveik trimetes galvyte 49cm🙂
Kisulita parašė:
Man jau kažkaip irgi neberamu...Nu rytoj skambiniuos gyditojai.... 🤨🤔
Inesa Ines parašė:
Man jau kažkaip irgi neberamu...Nu rytoj skambiniuos gyditojai.... 🤨🤔
Parašykit ką gydytoja pasakys 🤔 Mums tai neurologė nieko konkrečiai nepasakė, kai buvom birželio pabaigoje, nors tada jau irgi buvo virš normos, na tegul žiūri vėl, gal į kokias santaras nusiunčia ištyrimui.
Kisulita parašė:
Parašykit ką gydytoja pasakys 🤔 Mums tai neurologė nieko konkrečiai nepasakė, kai buvom birželio pabaigoje, nors tada jau irgi buvo virš normos, na tegul žiūri vėl,…
Mums gyditoja išvis nieko nebuvo sakiusi dėl galvytės... Kažkaip net nesusimąsciau ... 😐 O dabar taip neramu irgi...
Mūsų 46cm, matuoja kiekvieno vizito metu. Neurologė sakė, jog svarbu ne pats dydis, o ar neauga per stipriai/per silpnai. Todėl tos, kas nerimaujate, pamatuokite pačios bent kas dvi sav. Ir matysite kas kaip, o ir gydytojui turėsite ką parodyti. Nepamirškite, kad dar ir nuo metro priklauso, tai geriausia visada tuo pačiu matuoti ☺️
setaeli parašė:
Man čia skaudi tema... 8 mėn buvo 44, 10 mėn taip pat 44. Ryt metukai, pirmadienį pas gydytoją. Namie jau lyg ir 45 pamatuoju. Klausiau, sakė būna kartais, kad sust…
Sveikinimai su pirmuoju gimtadieniu 😉🥳
setaeli parašė:
Man čia skaudi tema... 8 mėn buvo 44, 10 mėn taip pat 44. Ryt metukai, pirmadienį pas gydytoją. Namie jau lyg ir 45 pamatuoju. Klausiau, sakė būna kartais, kad sust…
Oooo sveikinimai!🤩
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai