Kamile91 parašė:
Kokie skirtingi variantai, šakės!Na aš labai tikiuosi, kad bus kaip jūsų, Aggaiz, draugei.
![]()
Kas belieka, tik tiketis 😁
Kamile91 parašė:
Kokie skirtingi variantai, šakės!Na aš labai tikiuosi, kad bus kaip jūsų, Aggaiz, draugei.
![]()
Kas belieka, tik tiketis 😁
deize27 parašė:
Kokia įdomi diskusija apie rūbelius! Nes aš visai žalia, visi tie pavadinimai nieko nesako, tai dabar šiek tiek aiškumo atsirado![]()
Ir as galvojau kad bus baisiau, tas gliukozes tyrimas😉
Kataleja. parašė:
Man šiandien vis pamaudžia pilvo apačia, o labiausiai kirkšnis skauda..🙈 bet mažylis juda kaip reikiant👌 ar jums nebuvo taip?
Skaudejo uzvakar lb kirksni, bet tik viena diena😏
Maže22 parašė:
Ar čia pas mane viena toks mažiukas pilvelis?kartais pagalvoju kad kažkas blogai. Vis nekokios mintys aplanko .
Mano pilvukas mazesnis uz jusu juk koks yra toks, reiskias taip turi but 😁💪
Liblo parašė:
Na neaišku kada atšilti pradės, aš jaučiu kad vasarį kovą pats tas šaltis bus kažkaip.. plius pirmą mėn turbūt žiemą išvis nepatartina į šaltį vežti mažiukus, odyt…
Man gydytoja patare, kad jei maziau nei minus 14 reikia vezti, tik siltai apkamsyt, o kadangi galiu pagimdyti ir sausio gale ir vasario pradzioj, tai man labai aktualu i vezimeli pirktis kolkas saltam periodui. 🙃
Kataleja. parašė:
Man šiandien vis pamaudžia pilvo apačia, o labiausiai kirkšnis skauda..🙈 bet mažylis juda kaip reikiant👌 ar jums nebuvo taip?
Man irgi buna kartais ir pilva ir nugaros apacia. Viskas normalu, jei tai nera labai stiprus skausmas🙃
Zemaituke parašė:
Nezinau nezinau ar verta leisti tiek pinigu ant visokiu viasokiausiu vokeliu. Cia tik mano nuomone, bet as neairuosiu pirkti tikrai. Pirma dukra gime kovo 9,tai i l…
O as va noriu su kedutes adaptoriu, man su pirmuoju to truko labai. As siaip megstu vaiksciot po miskeli ar kur.o salia nelabai buvo, tai tekdavo su masina vaziuot, kol davaziuodavom vaikas kedutej uzmigdavo,o perkeliant i vezima pabusdavo ir budavo piktas, tai butent del to pirkausi papildoma vezima du Auto kedute.
eglytja parašė:
O as va noriu su kedutes adaptoriu, man su pirmuoju to truko labai. As siaip megstu vaiksciot po miskeli ar kur.o salia nelabai buvo, tai tekdavo su masina vaziuot,…
Tai kaip ir sakau, kiekvienai savi. Vienai labai reikia, kitai visai nereikia. As kiek atsimenu panaudojau tikrai ne daug kartu, gal kokius 5 tik, nu iki 10. Tai ir galvoju gal kaskaip tuos kelis menesiu issiversiu. Bet dar tik galvoju, nes kedutes dar nepirkau😊
Aggaiz parašė:
Nee kas svarbiausia, niekad jai nerode jokiu miomu. 🙄 Kol galiausiai tik pradejo kraujuot be jokiu skausmu. O nulekus i klinikas, jai passke, kad pasisalino mioma😁 …
Kamile91 parašė:
O ji apie tą miomą žinojo prieš jai pasišalinant? Man nei vieno echoskopo metu apie miomas nieko nesakė, bet gal ir taip daug vaizdo yra kai du mažyliai, dvi placen…
Sveiki, gal jūs maišote miomą su hematoma? 🤔 nes mūsų situacijoje yra žemas placentos prisitvirtinimas ir yra buvusi placentos kraštelio atšoka, kur susiformuoja krešulys - hematoma. Ir mums buvo pakraujavimų, buvo, kad tas krešulys pasišalino.