jurune parašė:
Tikrai, kad gražuolis pilvukas kaip is katalogo 😉 tai ne mano arbūzas gigantiškas 😂
Turi ir tu draugių tame 😃
jurune parašė:
Tikrai, kad gražuolis pilvukas kaip is katalogo 😉 tai ne mano arbūzas gigantiškas 😂
Turi ir tu draugių tame 😃
Kataleja. parašė:
Aš pirkausi dormeo baby. Drauges turi, tai labai gerai atsiliepia![]()
Ir as planuoju pirkti Dormeo baby. Daug geru atsiliepimu apie ji👏
Atur parašė:
O cia is fotosesijos kaledines, nors jaudinaus, kad tiesiog stora gausiuos, bet matosi pilvukas♥️ dariau kai buvo 26savaites ir 4dienos🌸
Iš kur suknelę pirkot?? 😍
Paprashaika parašė:
Iš kur suknelę pirkot?? 😍
H&M, Kaune, bet maciau gal ir kitose tokio tipo drabuziu parduotuvese yra panasiu:tamsiu ir sviesiu🙃
Cia tarp kitko draugas nupirko, jis buvo stilistas sios fotosesijos😁 nes as norejau su kita eiti suknele😁
Atur parašė:
H&M, Kaune, bet maciau gal ir kitose tokio tipo drabuziu parduotuvese yra panasiu:tamsiu ir sviesiu🙃
Ačiū, eisiu ir aš tada ieškoti, labai graži. man išvis jūsų fotosesijos koloritas lb patinka
Atur parašė:
O cia is fotosesijos kaledines, nors jaudinaus, kad tiesiog stora gausiuos, bet matosi pilvukas♥️ dariau kai buvo 26savaites ir 4dienos🌸
Labai graži fotosesija 😊 galvojau ir aš kalėdinę pasidaryti bet kažkaip nusprendžiau rudeninę nes niekada neturėjau gražių rudeniškų foto 😁 tad teko fotkintis dar anksčiau kol lapų dar buvo 😁fotosesijoje mums 22 savaitės, tai to pilvo tikrai nesimatė daug, bet gera poza dar šiektiek pafotošopino fotografė ir atrodau visai gražiai nėščia o ne stora 😁 pasidalinu ir aš savo fotosesija
Teres.aa parašė:
Labai graži fotosesija 😊 galvojau ir aš kalėdinę pasidaryti bet kažkaip nusprendžiau rudeninę nes niekada neturėjau gražių rudeniškų foto 😁 tad teko fotkintis dar a…
Labai gražu 🥰 iš duokit iš kur suknele ar čia kostiumėlis nelabai supratau 😉
Teres.aa parašė:
Labai graži fotosesija 😊 galvojau ir aš kalėdinę pasidaryti bet kažkaip nusprendžiau rudeninę nes niekada neturėjau gražių rudeniškų foto 😁 tad teko fotkintis dar a…
Wow♥️