Atur parašė:
O cia is fotosesijos kaledines, nors jaudinaus, kad tiesiog stora gausiuos, bet matosi pilvukas♥️ dariau kai buvo 26savaites ir 4dienos🌸
Wow, nuostabu 🥰🥰🥰
Atur parašė:
O cia is fotosesijos kaledines, nors jaudinaus, kad tiesiog stora gausiuos, bet matosi pilvukas♥️ dariau kai buvo 26savaites ir 4dienos🌸
Wow, nuostabu 🥰🥰🥰
Gerberaa parašė:
Labai gražu 🥰 iš duokit iš kur suknele ar čia kostiumėlis nelabai supratau 😉
Čia kostiumėlis atsisiunčiau iš asos.com yra įvairių spalvų 😊
deize27 parašė:
Aš sulaukiau savo pirmo pirkinuko![]()
Iš kur pirkote kombinezoną?
Sveikos, gal pakonsultuosit del gliukozes atsakymu kadangi tikejausi arba normu, arba GD, tai dabar jau nezinau
Pries geriant gliukoze 4,1 (norma 5,1-6,9),
po valandos 7,7 (norma 4-10),
po dvieju valandu 5,3 (norma 8,5-11).
Matau, kad pries geriant ir po dvieju valandu per mazi rodikliai, kas buna tokiu atveju? aciu!
Atur parašė:
O va jėėėtau, čia jūs pas easyfoto fotkinotės? Ir dar katiną pasiemėt?
NEREALIAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teres.aa parašė:
Labai graži fotosesija 😊 galvojau ir aš kalėdinę pasidaryti bet kažkaip nusprendžiau rudeninę nes niekada neturėjau gražių rudeniškų foto 😁 tad teko fotkintis dar a…
Super, irgi labai gražiai, jaukiai, mane tos pastelinės spalvos labai gerai nuteikia.
Emill parašė:
Sveikos, gal pakonsultuosit del gliukozes atsakymukadangi tikejausi arba normu, arba GD, tai dabar jau nezinau
![]()
Rezultatai tikrai ne per maži ir ne per dideli, idealūs. Jūs neturite jokio GD, sveikinu.
Agnile parašė:
Mergaitės, LINDEX 20 PROC. visiems vaikiškiems rūbeliams visą savaitgalį nuo šiandien!![]()
Varau pirkttt