Agnile parašė:
O va jėėėtau, čia jūs pas easyfoto fotkinotės?Ir dar katiną pasiemėt?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NEREALIAI!!!!!!!!!!!!…
Taip, ir katyte pasiemem♥️ tik, kad ji nelabai norejo fotkintis, ji pas mus tokia bailiuke😁🙃 o fotkinomes pudra photography studijoje🙂
Agnile parašė:
O va jėėėtau, čia jūs pas easyfoto fotkinotės?Ir dar katiną pasiemėt?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NEREALIAI!!!!!!!!!!!!…
Taip, ir katyte pasiemem♥️ tik, kad ji nelabai norejo fotkintis, ji pas mus tokia bailiuke😁🙃 o fotkinomes pudra photography studijoje🙂
Agnile parašė:
Mergaitės, LINDEX 20 PROC. visiems vaikiškiems rūbeliams visą savaitgalį nuo šiandien!![]()
Reiks bėgti pirkti 😂
Pasakore parašė:
Aš ir dar dėl to cukraus.. pirminis rodiklis 5,1, po valandos 7,8, po dviejų 6,0. Tai kadangi pirminis mano ant ribos gydytoja sakė užsirašyti pas endokrinologę..ka…
Na va kaip idomiai...
Mano 4.1, po val 7.7, po dvieju 5,3.
Gydytoja nesake niekur registruotis ir patare valgyt daugiau vaisiu, jei noriu... cia forume irgi nuramino Agnile sedziu ir valgau dabar persimonus be streso
Pasakore parašė:
Aš ir dar dėl to cukraus.. pirminis rodiklis 5,1, po valandos 7,8, po dviejų 6,0. Tai kadangi pirminis mano ant ribos gydytoja sakė užsirašyti pas endokrinologę..ka…
Norma pirmo iki 5,1. Kadangi pas jus kaip sakot tas pirmas ribinis, tai endokrinologas pažiūrės, bet ar lieps cukrų sekt ir matuot - neaišku. Čia jau nuo jo priklausys. O leistis nieko nereikės.
Atur parašė:
Aaa, pudra Žinau Agnę ir jos darbus, mes nuo 2014 rugsėjinukų pažįstamos
Labai gražu!
Emill parašė:
Na va kaip idomiai...
Mano 4.1, po val 7.7, po dvieju 5,3.
Tai, kad viskas čia normose pas jus, nereikia nei daugiau cukraus valgyt, nei ribot kažkaip specialiai
Gal kas pirkote šį čiužinuką?
https://www.babycity.lt/lt/lonas-ciuzinys-miegelis-lovytei-120x60x8cm-3020201-0049
Šiuo metu nemažai babycity akcijų.
Atur parašė:
O cia is fotosesijos kaledines, nors jaudinaus, kad tiesiog stora gausiuos, bet matosi pilvukas♥️ dariau kai buvo 26savaites ir 4dienos🌸
Kaip fainaaa! Ir as jau siandien po fotosesijos tai laukiu nesulaukiu! 😍🤭🤭📸
Nuostabios foto 💞💞