Agnile parašė:
Visoms nėštukėms linkėjimai!![]()
Oj kokia graži katyte! 😍 šildo vietele🤭🤭
Agnile parašė:
Oj kokia graži katyte! 😍 šildo vietele🤭🤭
Agnile parašė:
Katė nereali♥️, bet ir vežimukas labai gražus😜🌸 kokia čia firma jo?
Berniukųmama parašė:
Man šiandien tokia pat mintis kilo, kad gal apsiriko😁😁 bet paskui galvoju nu bliamba gi ne durniai🙈🙈😁😁😁 kokia dar mergaitė mes jau berniūkiškus vardus po truputį mą…
Taigi jum nepatvirtino kad bus berniukas 😀 o kadangi pilvas didesnis nei su berniukais, vadinas bus mergaitė 😍
Juodaplauke parašė:
Prieš beveik dvi sav...:))) baisu pagalvot koks bus nėštumo gale...🤷🏻♀️😬😃
O tu negalvok geriau 😂 nes aš sakiau turbūt su ratukais mane veš gimdyt nes nepanešiu 😂
deize27 parašė:
Gražūs pilvukai visų, bet kokie skirtingi, kaip man tai keistaman maniškis atrodo gigantas, ypač vakarais, vos panešu
![]()
Eiiiik tavo visai normos ribose 😀
Aš eisiu pas ginę po 2 sav.tai įdomu kokio didumo ta mano krasavica, aš tikiuos kad ne ji tokia dičkė o vandenų daug.
Vyras parvežė vakar iš garažo vežimą.Kadangi sėdimą sulaužiau tik gulima gera.Tai viską išplovè sutvarkė.Sesė brolio mėlynam vežime gulės.Apklijuosiu saulytėm ar gėlytėm 😂
Tai kaip su vaikų vardais? Jau nusprendėt visos. Maniškis nori Saulės, vaikas Sofijos ( mokyklos meilė 😂 ) o aš be nuomonės 😂
Slepke parašė:</cite
Tai kaip su vaikų vardais? Jau nusprendėt visos. Maniškis nori Saulės, vaikas Sofijos ( mokyklos meilė 😂 ) o aš be nuomonės 😂
Mes lyg ir apsistojom kol kas ties Adas😊
Berniukųmama parašė:
O čia mūsų dar vis nepatvirtintas gyventojas🤫🤫😁
Jus dar turesite skana? Beje kaip cia buvo kad dar nezinot nesirode?
Daina85 parašė:
Jus dar turesite skana? Beje kaip cia buvo kad dar nezinot nesirode?
Taip. Sakė 34sav bus. Iš pradžių sakėm jog nenorim žinot😇 o paskui jau nesirodė kiek darė🙈😁😁