Teres.aa parašė:
O sakykite jūs visos ir naujus rūbelius perskalbiat ir lyginat? Ar tik naudotus. Nelabai supratau
As dar neskalbiau, bet skalbsiu visus nauji, bet nezinia kur ir per kokias rankas pasieke parduotuve
Teres.aa parašė:
O sakykite jūs visos ir naujus rūbelius perskalbiat ir lyginat? Ar tik naudotus. Nelabai supratau
As dar neskalbiau, bet skalbsiu visus nauji, bet nezinia kur ir per kokias rankas pasieke parduotuve
Teres.aa parašė:
Skalbiu ir naujus, nes girdejau kad juos purskia spec priemonem nuo kandziu, plius zmones nuciupineja parduotuvej
deize27 parašė:
Sveikos, tiek darbais užvertė prieš išeinant, kad net forumui laiko neliko![]()
Man ziuri ne pagal sita grafika ziuri dazniau...
kita savaite, kai eisiu bus 29 einanti savaite, manau prasysiu irgi, kad zvilgteltu, gal pasirodys kas...
deize27 parašė:
Aš prisidedu prie jūsų..net minties kažkaip nebuvo naujų rūbelių skalbti![]()
Visus perskalbiu
Teres.aa parašė:
Plausiu ir naujus
D and G parašė:
Oj specialiai nepirkau 😀 tik tą geltoną nusipirkau, o kitas fotografė turėjo studijoj 😊 šią violetinę nusivežiau dar savo, bet ją pirkus vestuvėms prieš metus buvau…
Jus lb graži moteris🥰😉
Teres.aa parašė:
Žinoma, kad visus! Juk parduotuvėj jie pro 1000 rankų praeina, o kur dar gamybos procesas pro "n" rankų ir mašinų, dažymas ir t.t.
Jurke ru parašė:
Agnile, o skrendant jums reikalinga pažyma iš gydytojo, kad galit skrist?
Taip, reikalinga. Ryanair nuo 28 sav. reikalauja pažymos, kad gali skristi.