Lemone1 parašė:
Ir man nesimiega![]()
Ir as pastoviai atsikeliu ☹️
Lemone1 parašė:
Ir man nesimiega![]()
Ir as pastoviai atsikeliu ☹️
Jūračka J parašė:
Visos ismokos skaiciuojamos pries mokescius. NPD itakoja atskaiciuojamu mokesciu dydi. Todel jei pritaikius NPD uz nestumo ir gimdymo atostogu ismoka gausite i rank…
As jei gerai suprantu, tai isejus i nga gruodzio 2 d, man skaiciuojas nuo 2018-11-01 iki 2019-10-31, tai mano supratimu nga ismokos nebeturi jokios itakos vpa, ar klystu?
Berniukųmama parašė:
Siaubas😵😭 ir vėl nesimiega😳😳😳 bliamba kai nervina visi miega, o tavo akys stačios ir nei truputį nesimerkia.. 🤐🤐
Mes su vyru vakarais 5km nueinam, tai muegu dabar be problemų, gal ir Jūs pabandykit išeiti pasivaikščioti prieš naktį.
Daina85 parašė:
Ne jums vienai man tas patsatsikeliu i wc ir viskas akys stacios
pastebejau kad visada 2.30 /3.00 val
![]()
Yra net mokslinis terminas nustatytas Vilko valanda. Kai žmonės pabunda apie 3val. Pastebėjau, ir ant savęs kr ant dukros 😊
rugiagele-as parašė:
Mes su vyru vakarais 5km nueinam, tai muegu dabar be problemų, gal ir Jūs pabandykit išeiti pasivaikščioti prieš naktį.
Išeinam mes beveik visada jei ne šalta man būna🤭😇 tik tokių atstumų ne einam, nes po to skausmai užeina🙂
mi_lyte parašė:
As jei gerai suprantu, tai isejus i nga gruodzio 2 d, man skaiciuojas nuo 2018-11-01 iki 2019-10-31, tai mano supratimu nga ismokos nebeturi jokios itakos vpa, ar …
Siek tiek kystat. Vpa ismokos skaiciavimui ims 209.01.01-2019.12.31 laikotarpi, i kuri patenka ir gruodzio men ismoka
Berniukųmama parašė:
Bet man ta nemiga baisiau dar nei wc lakstymas😵😵 kokių miego tablečių reikia🤔😁
Na tas i wc lakstymas tai mane is kantrybes jau varo as bent 3-4 kartus atsikeliu i wc
visais kartais greitai uzmiegu, bet va 3-4 val kai pabundu, tai viskas....
tikiuos yra daugiau tokiu myzniu kaip as
Lemone1 parašė:
Na tas i wc lakstymas tai mane is kantrybes jau varoas bent 3-4 kartus atsikeliu i wc
visais kartais greitai uzmiegu, bet va 3-4 val kai pabundu, tai vis…
Jūs ne viena, šiąnakt kokius penkius kartus laksčiau į wc 😁 tai dar gerai kad pavyksta po tų lakstymų greit užmigt