Dar, tiesa, pas sausinukus mačiau viena narė gyrė tokius kaip vienkartinius rankšluostukus kur kirpyklose naudoja ant galvos, nes po gimdymo dažnai eini apsipraust, gaila gerus rankšluosčius tepliot, nes tikrai gausiai kraujuojama pirmas dienas ar net savaites, tai sakė, kad yra cascadoj jų pirkti. Tai mąstau ir aš nusipirkt jų pakuotę, ten berots 100 vnt. yra.
P. S. Aspiratoriaus dar nepirkau, bet, ko gero, reiks, nes kai slogytė užpuola tuos mažius, tai klylia be perstojo. Skaičiau, kad elektroninių geriau nepirkt, kad silpni jie, neištraukia. Tai jūros vandens namie aš "n" turiu, o aspiratorių nusipirksiu Physiomer, jį su pirmagime turėjau, na, sunkus reikalas ir šlykštoka traukt su burna, bet kito kelio nėra.
Į ligoninę tašių dar nekroviau, nes esu dabar išvykus dar pas anytą į UK, grįžtu antradienį į LT, tai savaitės gale susidėsiu jau 2 atskiras tašes (vieną į gimdyklą, kitą į palatą) ir parašysiu visoms, ką dėjausi. Bus paprasčiau gal ir kitoms orientuotis, nes aš čia viena pirmųjų gimdysiu ir vargiai leis man kas vasario laukt