Ameliya parašė:
As per dvi grupes - sausio ir gruodzio. Siandien man lygiai 17 sav, terminas pagal echo 12.29, o pagal mm 01.03 ;)
Geras, man sausio 5 diena terminas 😎
Ameliya parašė:
As per dvi grupes - sausio ir gruodzio. Siandien man lygiai 17 sav, terminas pagal echo 12.29, o pagal mm 01.03 ;)
Geras, man sausio 5 diena terminas 😎
MorkaLiza parašė:
Aš po pirmojo sūnaus apie dukrą svajojau 🥰 ir žinoma visada turiu vilties, kad pavyks užauginti savo princesę, bet svarbiausia sveikas mažylis, o kas ten tarp kojų,…
Sutinku su jumis visiškai, kiekvienas vaikas skirtingas ir galbūt turedama mergaite tureciau vel jautru vaiką. Tik noriu pasakyti, kad kai turi viena ar kita patirti, nori nenori turi susikures galvoje stereotipa ir nora kazko kitokio jei tai buvo ne itin lengva, na ir tada is to kyla baimės, kad vel teks eiti oer ta pati, tai nevaldoma, tai tiesiog yra. Bet zinima labai gali būti, kad vaikelis bus dieviškas ir visiškai kitoks, juolab, kad tai mano antroji santuoka ir vyras atneš savo genus
jonali parašė:
man irgi sausii 5 😊
Ir man sausio 5 d. Ziuresim kaip bus istikruju
Adelė85 parašė:
Sutinku su jumis visiškai, kiekvienas vaikas skirtingas ir galbūt turedama mergaite tureciau vel jautru vaiką. Tik noriu pasakyti, kad kai turi viena ar kita patirt…
Tikrai visi vaikai labai skirtingi ir nėra taip,kad mergaitės savarankiškesnės ar atvirkščiai. Auginu du berniukus ir abu savarankiški,namuose irgi nenusėdi-kad ir šiandien jau nuo ryto dviračiais išvažiavę. Mergaitės mano irgi savarankiškos. Bet gal dar daug ką lemia ir gyvenimo sąlygos, kad niekas niekur nenuveš, reikia patiems. Va visi kol maži buvo - iki kokių 3m tikrai buvo mamyčiukai, bet čia vėl gi, gal dėl to,kad visada su mama būna 24val per parą.
Aš manau ir pačios mamos suformuoja koks tas bus vaikutis savo akiratyje mačiau ne kartą, kai tam vaikui dar nieko nėra o jau kišą tiutę ( o paskui sako mums dar nepavyksta pamiršti tiutės)
vaikai turi labai gerą supratimą kada jie gali užlipti ant galvos ir jei mama lepina tai o ko ne
Saulėlydis parašė:
Tikrai visi vaikai labai skirtingi ir nėra taip,kad mergaitės savarankiškesnės ar atvirkščiai. Auginu du berniukus ir abu savarankiški,namuose irgi nenusėdi-kad ir …
Na seimose kur daugiau vaikučiu, jie visai kitoki, tikrai savarankiskesni ir daug uzsiima vieni su kitais. As visad sakau grazinciau laika is karto antra gimdyciau, nes vienam tam vaikui taip sunku buvo, o ir man ji uzimti reikejo, nirs reikejo dirbti ir viena ji auginau...
Kiss kinder parašė:
Aš manau ir pačios mamos suformuoja koks tas bus vaikutissavo akiratyje mačiau ne kartą, kai tam vaikui dar nieko nėra o jau kišą tiutę ( o paskui sako mums dar…
Dėl čiulptukų, mano nė vienas vaikas nežinojo,kas tai per daiktas, nes užaugo be jų. O dėl lepinimo,čia vėl kiekvienos mamos vis kitas supratimas apie tai, tai irgi labai slidus dalykas apie tai kalbėti ;)