Gabiii parašė:
Marka irgi svere tik 5 dienu nors buvo atejusi ir anksciau 🤔
Visur skirtingai 🤔 nors mes su Pakalnute tam paciam miesteli 😂
Gabiii parašė:
Marka irgi svere tik 5 dienu nors buvo atejusi ir anksciau 🤔
seline parašė:
O gal del koronos dabar pasiekitus truputi tvarka 🤔 kad kuo maziau kontakto butu.. Bet pas mus lyg tik 5 diena svoris augt pradejo, tai jei butu netikrine ir neauges svoris o krites.. Kazkaip idomiai. Na bet cia pas juos keiciasi viskas labai greit
aisku mums buvo menuo kai karantina paskelbe, tai tikrai gali but ir del to tokie neatitikimai
Kaip Selines naktis si buvo?
O Gabii ar jusu Markas jau sugrista i normalu ritma? Ar vis dar sumaises diena ir nakti? 🤔
Nekazka 🙈 kas valanda maziukas keles valge 🙈 bet jis man mazai valgo kokias 5 -10 min ir uzmiega ant papo 🤔 ir diena tas pats. Kazkaip manau kad as jam uz soske dirbu🤔 reikes midwifes klaus gal bandyt duot soske kad bent ilgiau pamiegotu tai gal ir uzvalgytu daugiau 🤔 nes jau nebesuprantu kartais ar jis valgyt nori nors griebia kruti ir sustoja po 5 min😒
Dar manau kad teks i ligonine del geltos varyt 😢 nu jis man per daug geltonas atrodo 🤔 laukiu midwifes neaisku kada atsibels 😤
seline parašė:
Nekazka 🙈 kas valanda maziukas keles valge 🙈 bet jis man mazai valgo kokias 5 -10 min ir uzmiega ant papo 🤔 ir diena tas pats. Kazkaip manau kad as jam uz soske dir…
As tai duodu soske bet mazai ima pats, bet kartais jie tikrai tik pakabot nori tai soske pravercia. Mums gelta bande pripaisyti bet sake maitint kiek imanoma daugiau ir tada ziures, tai patikrino sake nera.. 🤔
Gabiii parašė:
As tai duodu soske bet mazai ima pats, bet kartais jie tikrai tik pakabot nori tai soske pravercia. Mums gelta bande pripaisyti bet sake maitint kiek imanoma daugia…
As pati matau koks jis geltonas tai baisu man 😢 o dar kai ta mano skydliauke ir cia liepe stebet ji tai isvis panoka ima kartais kad gal nesuprantu o jam kas negerai 😱
seline parašė:
Nekazka 🙈 kas valanda maziukas keles valge 🙈 bet jis man mazai valgo kokias 5 -10 min ir uzmiega ant papo 🤔 ir diena tas pats. Kazkaip manau kad as jam uz soske dir…
Praneskit ka pasakys del geltos. Gal pavargsta jisbtraukti ir uzmiega, todel taip trumpai gaunasi kad valgo? 🤔
Ir nebijok del tos geltos, tikrins kiekviena karta. Kaip minejo, daug daug maitinti reikia. Jie tikrai stebes ta gelta, mums 6 dienu tik nustate kad per daug geltonas, o iki to laiko buvo norma
Pakalnuteee parašė:
Praneskit ka pasakys del geltos. Gal pavargsta jisbtraukti ir uzmiega, todel taip trumpai gaunasi kad valgo? 🤔
Mes jau ligoninej laukiam rezultatu 🤔 nes vakar buvo 218 o sendien 243 jau 😱 tai midwife paskambino i ligonine liepe atvaziuot krauja paims 😢 cia jau ir pasvere numetem 110g 🤔
seline parašė:
Man ziauriausia kad dar ryt ims krauja del skydliaukes ir sestadieni del tu visu ligu is kulniuko 😱tai jau tris dienas paeiliui mus kankins o as jau ir taip apsizli…
Blem.. Uzuojauta.. Bet zinok labai skirtingai ima.. Nu mums pirma karta kai eme, tai eina na... Pusvalandi jei ne ilgiau minke ir klyke musi mazuliukas, paskui po visko uzmigo net, nes pavargo :/ nenoriu net prisimint :/ o vat vienas daktaras, nu super, net nekriuktelejo Nojus, max 5 min ir buvo du indeliai pripildyti... O jis tiesiog labai gerai itryne kojyte, suaktyvino kraujotaka ir viskas ejosi laip per sviesta. Tad labai linkiu, kad kiti kartai butu neskaudus ir grwit kraujuka paimtu 😇
Ir kiek suprantu, negukde jusi dar del geltos?
Pakalnuteee parašė:
Blem.. Uzuojauta.. Bet zinok labai skirtingai ima.. Nu mums pirma karta kai eme, tai eina na... Pusvalandi jei ne ilgiau minke ir klyke musi mazuliukas, paskui po v…
Pagulde pagulde 😱 ir du kart jau eme krauja nu sirdis plysta kai ji taip kankina 😢 perkele i maternity atgal. Nebenori jis gulet jau po ta lempa eina sau 😢
Klausyk o tavo Nojui nuo tis lempos neatsirado demeliu ant kunelio? Mim atsirado tokia demele kaip nudegimas ant krutines 😱 o jie nezino kas tai laukia kol prasvis kad paziuret normaliai 🤔
O ziauriaisia kad sako pabandyk pamiegot.. maziukas verkia rangosi belekaip kol nurimsta😕
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai