_Gabrielė_ parašė:
Kadangi esu Klaipėdoje, tai buvau nuvažiavus didžiausias dydis ką radau buvo L, keli xl, bet netilpau🤔
Vintede didelis pasirinkimas
_Gabrielė_ parašė:
Kadangi esu Klaipėdoje, tai buvau nuvažiavus didžiausias dydis ką radau buvo L, keli xl, bet netilpau🤔
Vintede didelis pasirinkimas
_Gabrielė_ parašė:
Sveikos, merginos, niekas neužvedė temos kur perkate nėštukių drabužius, gal galite pasidalinti? O gal žinote kur yra ir didesnių dydžių nei M-L? Vargas kur pirkti …
Vinted
_Gabrielė_ parašė:
Sveikos, merginos, niekas neužvedė temos kur perkate nėštukių drabužius, gal galite pasidalinti? O gal žinote kur yra ir didesnių dydžių nei M-L? Vargas kur pirkti …
_Gabrielė_ parašė:
As pirkau calzedonia tympas specialiai nestukem patogios, gerai nesiojasi. Turiu ir is h&m, bet kokybe labai prasta, geros buvo iki pirmo skalbimo
ramunytee29 parašė:
As pirkau calzedonia tympas specialiai nestukempatogios, gerai nesiojasi. Turiu ir is h&m, bet kokybe labai prasta, geros buvo iki pirmo skalbimo
dar maciau Tympes nestukem maximoj Belissima berods atrodo patogios, reiks nusipirkt ir isbandyt
_Gabrielė_ parašė:
Inrernetinis HM tikrai turi didelių dydžių, pažiūrėkit nuo 34 iki 48 tai tikrai
Rozy parašė:
Sveikos, kokiose internetinese parduotuvese planuojat pirkti ar perkat vaikiškus rūbelius geromis kainomis? 🙂 Pradėjau po truputi žvalgytis 🙂
Pirkau sinsay ir smėlinukas.lt , kokybė labai super 😊
Mes jau labai laukiam didziojo echo, eisim ketvirtadieni. 😊
Thriu klausima, ar kuri esate susidurusi su skausmu klubuose labiau i uzpakalio puse? Man siandien nu siaubingai skaudejo laikas nuo laiko viena taska iki tiek, kad net darbe vaiksciojau pasiramstydama. Aisku as stipri ir uzsispyrus, del to dabar tikrai nevaizduosiu is saves kazkokios negaluojancios (bet is sono koleges sake, kad atrodo prastokai, kai einu einu ir opa i siena pasiremiu vos negriudama). Kazi ar verta sunerimti ir ar tai su nestumu susijes dalykas? 🤔
Be to vel prasidejo siaubingi pykinimai ir vemimas... 😞 Jau dziaugiames su vyru, kad praejo visi sitie nemalonus dalykai, bet va ir vel nevirskina maisto skrandis ir erzina kvapai... 🥺
_Gabrielė_ parašė:
HM, Asos dzinsus pirkau.
Cherry. parašė:
Sveikos, ar jums tempia vakarais pilva? Ne oda, bet viduj? Man kai pavalgau tai toks jausmas kad pilvas sprogs 🙄😀
Ne jums vienai, man neseniai prasidėjo tas jausmas,kad sprogsiu, nes toks kietas pasidaro ir tempia