Lelia_Lelius parašė:
Man geriau pigesne lovele ir geresnis ciuzinys 🙂
Man daug blogiau atrodo (cia tik mano nuomone) kai buna brangi lova ir naujagimi p…
Gal esate nusiziurejusi kur pirksite ciuzinuka? 😊 Ačiū😊
Lelia_Lelius parašė:
Man daug blogiau atrodo (cia tik mano nuomone) kai buna brangi lova ir naujagimi p…
Lelia_Lelius parašė:
o aš labai už neperšlampamas paklodes, su vaiku visko nutinka, o ant nusysioto čiužinio nenorėčiau vaiko guldyt nė vienai nakčiai + vaiką galima be baimės palikt pasispardyt nuogą, o jei ir nutinka nelaimė tai viskas sutvarkoma. Mes patys ir čiužinį saugom su neperšlampama paklode, nes kai vaikas miegojo su mum tai oj kiek visko buvo, būtų reikėję kasnakt keist kai nuo pampių atpratint bandėm , o ir pačiai kai naktį nubėgo vandenys tai čiužinys liko sausas ir nereikėjo galvot kur staigiai čiužinį pirkt, nes net nebūtumėm gavę taip greit. Dabar jau vaikas savo lovoj , bet vėl sakiau čiužinį apvilksiu neperšlampama paklode, nes jei ir vėl vandenys nubėgtų tai kaskart pirkaliot vis naujus čiužinius tai ne ne...
Vis paskaitau kaip rasotes visos apie busimus pirkinius mes galvojam pradet pirktis anksciausiai sausi, bet jau norisi susidaryti butinu daiktu sarasiuka ir pradet ziurinetis. Gal kas turi sarasiuka butiniausiu daiktu vaikui ir galetu pasidalinti? Gal mamytes, kurios ne pirma vaikeli tures kas butiniausia manote ir ko tikrai reikejo su pirmu vaikuciu? Ir kas nepasiteisino ir nebepirktumete? Aciu
Lunna. parašė:
Turejom lonas ir ikea, dabar dar nesirinkau. Sakiau vyresnelei pirksim didesne lova, tai vienu ypu ciuzinius atsinaujinsim.
Meilli parašė:
o aš labai už neperšlampamas paklodes, su vaiku visko nutinka, o ant nusysioto čiužinio nenorėčiau vaiko guldyt nė vienai nakčiai + vaiką galima be baimės palikt pa…
As tik apie kudikius kalbejau. Dabar kol buna naktiniu nelaimiu miega su patiesaliuku kad neperslaptu.
Bus vaikai musu pavasarinukai, tai as tik sakau kad man tokiu maziuku gaila guldyt miegot ant tu paklodziu. Oro voniom patiesdavom paklotuka, bet ir tai tik po uzpakaliu o ne po visu vaiku. Bet as cia kalbu is savo varpines, nes pas mus namie pavasari-vasara karsta, tai jau man ir ciuzinio ne taip gaila.
Savo lova kol su mum miegodavo saugojom papildoma paklode (sulankstyta dejau tarp saves ir vyro) , buvo kaip mini lovele 🙂
Lelia_Lelius parašė:
O kas cia blogo saugoti ciuzini? Daug blogiau atrodo nesaugot ir vaika toliau guldyt i prislapinta ciuzini.
Lelia_Lelius parašė:
Turejom lonas ir ikea, dabar dar nesirinkau. Sakiau vyresnelei pirksim didesne lova, tai vienu ypu ciuzinius atsinaujinsim.
Na mergaitei užtenka tik po užpakaliuku. O berniukui reikia didelės paklodės, nes kai pavaro fontaną metrą į kurią nors pusę.
Labas visoms, suzinojau šiandien kad turiu buti saviizoliacijoj iki gruodzio 5 d. Penktadieni turejau turėti didiji skana, kuri teks atideti 😟 tai dabar jau nerimas ima kaip tas maziukas pas mane pilvelyje laikosi.... Kaip reiks išlaukti iki kito vizito, kai judesiu beveik nejaučiu...
Simona112 parašė:
Na mergaitei užtenka tik po užpakaliuku. O berniukui reikia didelės paklodės, nes kai pavaro fontaną metrą į kurią nors pusę.
Nu neatsimenu,kad mano sunus butu ta ciurskle vares,niu gal vienas kartas buvo. Bet va mergaites niekuo neprastesnes ir moka ciurksle i auksti 😉 taip,kad nebutinai berniukai taip gali.
Lunna. parašė:
Labai linkstu dabar prie tos loveles 😅🤭 kaip tik ju psl nuolaidos vietoj 280 kaina 238... Reikia jauciu vaziuoti i kokia parduotuve ir kaip sakot apziureti gyvai ir…
Galima nuvažiuoti į BabyCity jei iš Vilniaus esate. Ten pakankamai platus pasirinkimas. Mums ši prilipo, tikime, kad ir Mažylei patiks
Čiužinuką pirksime iš LONO - Sapnelis:
Stebiu, gal kokia akcija per šiuos kelis mėnesius bus.
Nepasimetusi parašė:
Siaip tai visos loveles dazomos dazais, kurie tinkami vaikams, juk yra gamybiniai reikalavimai, bet suprantu jusKai pirmas vaikas, tai viska atrodo labai svarbu…
Na žinokite, tikrai ne visos. Tiesiog reikia labai skaityti, gilintis. Dažai dažams nelygu ir pagal savo sudedamąsias medžiagas turi skirtingą poveikį.
Dėl investavimo parašiau, nes dažnai tenka išgirsti, kad na į šį neinvestuosiu, į aną neapsimoka.. tai gal ir pats vaikas neapsimoka. Gi vien nuostoliai ir išlaidos. Tiesiog, pamąstymui. O šiaip, kaip kiekvienas nori, taip tegu ir daro.