Kitikat parašė:
Nu neatsimenu,kad mano sunus butu ta ciurskle vares,niu gal vienas kartas buvo. Bet va mergaites niekuo neprastesnes ir moka ciurksle i auksti 😉 taip,kad nebutinai …
Na maniškiai abu būdavo kai tik nurengi duoda didžiules čiurkšles.
Kitikat parašė:
Nu neatsimenu,kad mano sunus butu ta ciurskle vares,niu gal vienas kartas buvo. Bet va mergaites niekuo neprastesnes ir moka ciurksle i auksti 😉 taip,kad nebutinai …
Na maniškiai abu būdavo kai tik nurengi duoda didžiules čiurkšles.
Mamut3 parašė:
Teisingai sakote, Asterina, kiekvienas renkasi pagal savo galimybes. 😉
Bet suprantu ir kitas, kurios sako, kad nesiruošia daug investuoti. Juk pirkinių t…
Taip, vienoms 100-200 daug, kitoms 300-400 mažai. Sakau, kiekvienas renkasi pagal savo galimybes. Tiesiog yra dalykai, kurie bus naudojami ilgai - ta pati lovytė, jei pratinti vaiką miegoti atskirai ir pvz. rūbeliai, kuriuos išaugs žaibu greičio. Mano nuomone geriau nupirkti gerą, patogią lovytę su kokybišku čiužinuku, o gražių kokybiškų rūbelių galima ir vintede, lindexe nusipirkti. Kiekvienam savo
Čiužinuką pirksime iš LONO - Sapnelis:
Stebiu, gal kokia akcija per šiuos kelis mėnesius bus
Vėlgi daug kas perka kokosinius.. Tačiau kiek domėjausi, kokosiniai ir jūros dumblių gali sukelti alergijas vaikučiams. Labai daug chemijos juose. Tie kokoso plaušai suklijuoti klijais, iš kuriū išsiskiria formaldehidas (kenksmingas!). Dabar labai daug vaikučių su astmom. ..pasidomėkite pati.
Asterina parašė:
Na žinokite, tikrai ne visos. Tiesiog reikia labai skaityti, gilintis. Dažai dažams nelygu ir pagal savo sudedamąsias medžiagas turi skirtingą poveikį.
Spesiu, jums tai pirmas vaikas ane? 😀
Mamut3 parašė:
Teisingai sakote, Asterina, kiekvienas renkasi pagal savo galimybes. 😉
Bet suprantu ir kitas, kurios sako, kad nesiruošia daug investuoti. Juk pirkinių t…
Man su pirma mergaite labai pasiteisino miegmaišiukai tie, pagalvės pradžioj nenaudojom, o kaldrytes labai uzsimeta ant savęs 🤷♀️
Maja8686 parašė:
Vis paskaitau kaip rasotes visos apie busimus pirkiniusmes galvojam pradet pirktis anksciausiai sausi, bet jau norisi susidaryti butinu daiktu sarasiuka ir prade…
Nepirkau ir nepirkčiau jokių supynių, gultukų ir pan. Geriau investuoti į čiužinį, o šiaip visgi viskas ko reikia tai lovytė, vežimėlis, sauskelnės ir drabužėliai.
Gal užmėtysit mane akmenimis, bet mano kriterijus kol kas atitinka vienintelė lova transformeris su supimo mechanizmu ir nuimamu šonu.. kaina didelė, todėl labai abejojam.. bet kol kas jai lygių lt nerandu.. esu užmačius, kad kartais jie taiko 15% - 20 % nuolaidas.. tai jeigu nuspresim pirkti - gaudysim jas 🤦♀️😂
_Raudonplaukė parašė:
Gal užmėtysit mane akmenimis, bet mano kriterijus kol kas atitinka vienintelė lova transformeris su supimo mechanizmu ir nuimamu šonu.. kaina didelė, todėl labai ab…
Na gal visai ir faina, bet deja ta kosmine lovytes kaina negarantuos gero vaiko miego, net negarantuos, kad jis/ji apskritai ta lovyte naudos 🙈 Bet kodel gi ne, jei ji jums patinka ☺️☺️☺️
O man tai atrodo, kad galima išmiegot ir ant paprasto visai nestebuklingo čiužinio. Lovos dažai... na gi vaikas ne valgysi tą lovą, o miegos, todėl bent man svarbu, kad būtų patogi ir tvirta. O va be supynių, kurias galima ir patiems pasidaryti... Jei bus pilvo dieglių tai jos būtinos 😁 aišku, puikiai supasi ir tos kėdutės automobilinės- krepšeliai. Pakabini sau ir supi supi....
Nepasimetusi parašė:
Spesiu, jums tai pirmas vaikas ane? 😀
Taip, mums pirmas vaikas Ir nesijaučiu dėl to nei geresnė, nei blogesnė už tas, kurioms ne pirmas. Taip pat turiu laiko ir noro pasigilinti į tai, kas geriau ir ką perku. Daug patarimų gaunu iš artimų draugių ir pusseserių, kurios ir vieną, ir daugiau vaikų turi. Be to, pagimdytų vaikus kiekis ne rodiklis pasirinkime
Kad ir daugiavaikės, bet pvz.asocialios mamos man ne autoritetas